CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hazugsággyárnak nevezhető a királyi tévé, amikor csal és hazudik

2016. január 13. 02:25 - csú

magyar_televizio.PNGA Demokratikus Koalíció 2014. október 20-án jelentette meg az ,,Előléptették a közpénzen tartott hazugsággyárost" című közleményét Papp Dániel előléptetésére reagálva. A közlemény miatt az MTVA pert indított a DK ellen. Ahogy korábban, a bíróság most is nekünk adott igazat. A bíróság friss, jogerős ítéletében úgy fogalmaz, hogy „a közmédia bírálhatósága a demokratikus társadalomban kitüntetett érték” - írja közleményében Vágó István, a DK média munkacsoportjának vezetője.

"Egy demokratikusan működő országban persze az is „kitüntetett érték” lenne, hogy a közmédia nem hallgatja el vagy hamisítja meg a kormány számára kínos híreket. Az MTVA propagandaosztályát persze nem különösebben érdekli, hogy mi is történne egy demokráciában, ha évente 80 milliárd forint közpénzért cserébe – közszolgálat helyett - eleget tehet a kormány politikai elvárásainak. A Demokratikus Koalíció üdvözli, egyben a Magyar Távirati Iroda figyelmébe ajánlja a bíróság döntését. A DK emlékezteti a DK közleményeinek kiadását rendszeresen megtagadó MTI-t, hogy a közszereplőknek, és a közfeladatot ellátó intézményeknek kötelességük elviselni a bírálatot, pláne akkor, ha azok valóságtartalma a napnál is világosabb. A DK az MTI elleni perrel folytatja az ellenzéki véleményeket elhallgató „közszolgálati” intézmények elleni harcot" - zárul a közlemény. 

lásd még: Az MTVA-vezér támadásként értékeli a DK feljelentését

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr378267270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása