CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hófehérke szorosan Péter és a farkas nyomában a Munkásotthonban

2016. január 26. 03:34 - csú

munkasotthon-peter_es_a_farkas-20160118.jpgJanuár 18-án és 19-én a Csepel Színház háromszor  mutatta be, kisiskolás bérletsorozatainak esedékes előadását, a Péter és a farkas című gyermekszínházi produkciót. Két nap alatt több, mint ezer gyermekek és kísérőik látogattak el el a Csepeli Munkásotthonba.

A visszajelzések alapján jó volt a fogadtatás, a gyerekek valódi színházi élményekkel lehettek gazdagabbak. Különösen szép színházteremben, igényes díszletek között láthattak magas színvonalú előadást  kiváló színészek közreműködésével. Miként a munkásotthoniak mondták: "Köszönjük a pedagógusok, kísérők segítségét és a Turay Ida Színháznak, hogy lehetővé tette számunkra ezt a remek programot!"

Január 27-én, 10 órakor a Hófehérke című előadást láthatják a gyerekek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr508297266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása