CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

HÉV-ügy: Csepel polgármestere és a csepeli Fidesz elárulta a csepelieket

2016. január 27. 17:07 - csú

borbely_dontott_iszik_es_vezet-621_1.pngAz MSZP tiltakozik Csepel elszigetelése ellen!

Az MSZP Csepeli szervezetének közleményét változtatás nélkül közöljük:

"A H7-es, azaz csepeli HÉV a csepeliek helyi érdekét szolgálja. Borbély Lénárdról, Németh Szilárdról és a csepeli Fideszről ez nem mondható el. A H7-es vonal megszüntetése melletti kiállásával Csepel polgármestere és a csepeli Fidesz elárulták a XXI. kerületet. Az MSZP tiltakozik Csepel elszigetelése ellen!

A Fővárosi Közgyűlés fideszes többsége kimondta, hogy a főváros nem biztosítja tovább az agglomerációs közösségi közlekedést, a gyorsan és pontosan közlekedő csepeli HÉV-et pedig megszűnésre ítélte. Hazudik a főváros és Borbély Lénárd is, amikor azt mondják,

nem lesz gond a H7-es vonal 7-es villamosra cserélésével. A HÉV helyett tervezett villamos nem fogja tudni a mostani színvonalon szállítani az utasforgalmat, ráadásul csupán a Közvágóhídig járna, vagyis az sem igaz, hogy a csepeliek átszállás nélkül utazhatnak majd vele a belvárosba.

Az olimpiai helyszínek közösségi közlekedésbe való bekapcsolása nem mehet Csepel közlekedésének rovására! A járatmegszüntetés egyetlen esetben fogadható el, ha azt a tervezett 5-ös metróvonal váltja fel. Ez a megoldás egyszerre szolgálná a csepeliek érdekét, és az észak-csepeli olimpiai park gyors és akadálymentes megközelítését.

Az MSZP tiltakozik H7-es megszüntetése ellen! Borbély Lénárd pedig álljon végre a XXI. kerületi polgárok oldalára, különben méltatlanná válik a polgármesteri címére!
MSZP Csepeli Szervezete"

Forrás: mszp.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr148323012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása