CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli kémények ellenőrzésének menetrendje sms-szolgáltatással

2016. február 07. 01:46 - csú

kemenyseprok_a_teton.PNGAz ütemterv tájékoztató jellegű, az a felmerülő külső körülmények (jogszabályváltozások, táppénzek stb.) tükrében változhat. pdfMellékletben olvasható a kéményellenőrzés 2016. évre tervezett ütemezése a XXI. kerületben

Természetesen tudjuk, hogy a lakosság számára milyen kellemetlenséggel jár, hogy az ellenőrzés idejére biztosítani kell a bejutást. Annak érdekében, hogy ez a lehető legkevesebb gondot okozza,

az ellenőrzés időpontjáról nemcsak az előírt hirdetményeken keresztül tájékoztatjuk ügyfeleinket, hanem Társaságunk honlapján, a www.kemenysepro.hu oldalon a regisztrált ügyfelek akár e-mailben és SMS-ben is értesülhetnek az ellenőrzés pontos időpontjáról. Az ingyenes szolgáltatás keretében azok, akik igényelték az elektronikus értesítést, 7 nappal az ellenőrzés előtt emlékeztető e-mailt kapnak, míg 3 nappal az ellenőrzés SMS emlékeztető küldünk számukra az ellenőrzés időpontjával és az ellenőrzéssel érintett cím adataival.

A társaság honlapján minden szükséges és fontos információ megtalálható a közszolgáltatással kapcsolatban. (Forrás: csepel.hu)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr928303862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása