CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli méreg

2016. február 10. 05:59 - csú

stop221_3.jpgMérgező felhőtől rettegnek Csepelen, repedeznek a falak a Duna-parton – írtuk nemrég,  ezt mondták el újra és újra a Rózsa utca és a Rév utca környékén lakók azon a Metrans-beruházással kapcsolatos lakossági fórumon, amelyet Borbély Lénárd, Csepel polgármestere hirdetett meg, de ő maga faképnél hagyta az otthonukért,  családjukért aggódó csepelieket.

Megszűntetik a csepeli HÉV-et. A Fővárosi Közgyűlés döntését Csepel polgármestere is megszavazta – hallhattuk a tömör tényt a rádió, a tévé híradásaiból, és ezt olvashattuk az internetről is. A fővárosban ugyanaz a Borbély Lénárd, a csepeli polgármester nyomta meg a HÉV-kivégző gombot, mint aki a Duna-parti méregátrakóra bólintott rá Csepelen.

A Borbély-féle nyomásra és bólintásra nincs magyarázat. Magyarázkodás viszont annál inkább:

Se szeri, se száma a  polgármester nyilatkozatainak, médiaszerepléseinek, amióta e gyászos, felháborító döntésekhez a nevét adta. Mindenkivel szóba áll, csak a kerület lakóival nem. A döntések előtt nem kérte ki a csepeliek véleményét, nem szervezett részükre szakmai fórumot, párbeszédet , hogy a jogos vagy jogtalan aggályokat szétoszlassák, de legalább megpróbálják tisztázni. Fórumok hiányában még csak kérdéseket sem lehetett feltenni neki és a közpénzből fizetett udvartartásának. Borbély és sleppje minden kétkedést, szakmai véleményt személyes sértésnek, politikai támadásnak tekint.

A csepelieket  az iszapbirkózás helyett a tények érdeklik. Joggal követelik: a jövőjüket, életüket befolyásoló döntések előtt hallgassák meg az ő véleményüket is, legyen szó méregraktárról, HÉV-ről, hídról vagy bármi másról. Borbélynak és társainak a pökhendisége, elzárkózása, párbeszéd-képtelensége mérgezi Csepel levegőjét, közéletét.

anzágo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr668372338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása