CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fojtogatásig fajult a fidelitasosok közötti verekedés a disznótorban

2016. február 14. 02:46 - csú

malacok-2.PNGMalaca volt a wellness-disznótor verekedőinek

Egy fidelitasos zárt fórumra került fel az a beszámoló, amelyből kiderül, hogy egy hétvégi füzesgyarmati „wellness disznóvágás” nevű buli szórakozás helyett igen komoly verekedésbe fulladt.

„Olyan dolgok történtek, amelyek nemhogy Magyarország polgári pártjának ifjúsági szervezetében, de egy sarki kocsmában sem történhetnek meg normális helyzetben” – szemlézi a leírtakat a 444.hu. Az események összefoglalójának leírásából kiderül, hogy a verekedés során egy bizonyos Á. nekiesett egy széknek, ahonnan a leeső sörösüveg elvágta a kezét. A támadó ezután a beszámoló írójának torkát kezdte el szorítani úgy, hogy az húsz másodpercig levegőt se kapott.

Íme a beszámoló részlete: „(…) felállt a székéből, és szabályszerűen nekiesett Á.-nak, aki a második lökés után földre került, nekiesett az egyik széknek, ahonnan egy üres sörösüveg leesett és szilánkokra tört, elvágta Á. kezét (…) a karjával befogta a nyakát és elkezdte szorítani (…), nekem esett, és az egyik kezével ő is szorította torkomat. Gyakorlatilag húsz másodpercig nem kaptam levegőt. (…) egy álló fogast emelt a feje fölé, és a következőket mondta: »fejbe b…k«.”

A 444 információ szerint a balhé azért kezdődött, mert a két megsérült fidelitasos Kurucz Dániel volt budapesti elnök köréhez tartozik. Ez a kör pedig éles ellentétben áll a jelenlegi vezetéssel. A portál értesülései szerint az eset után a sértettek otthagyták a wellness disznóvágást és a Fidesz alelnökeihez fordultak azért, hogy a párt etikai bizottsága elé kerüljön az ügy.

A 444 többször kereste Böröcz Lászlót, a Fidelitas elnökét és Kerékgyártó Gábort, a kormánypárt ifjúsági szervezetének volt budapesti vezetőjét, de egyikőjüket se lehetett elérni. Utóbbi egyébként a beszámoló szerint részt vett a dulakodásban, ám az események óta már lemondott „pártoló tagságáról” (idősebb volt, mint a 35 éves felső korhatár). Böröcz a belső levelezésben arról írt, hogy semmilyen agresszív megnyilvánulást nem tolerál a szervezeten belül sem, illetve „bárki, aki agresszív cselekedetet követ el, az az alapszabály szellemében kizárásra kerül”.

A portál összefoglalásából kiderül, hogy a súlyos tettlegességig fajuló vita mögött elmérgesedett hatalmi viszály áll.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr928387930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása