CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli csőtörés: elátkozott hely?

2016. február 19. 12:02 - csú

volgy_utcai_csotores.jpgSajnos, hamarosan jubilálni lehet, ugyanis csaknem egy hete annak, hogy miként az egyik olvasónk tájékoztatása alapján, a fentit fotóval mellékelve, beszámoltunk róla: "Bazi nagy csőtörés volt a Völgy u- Kölcsey u sarkán." Most újabb értesítés érkezett. E szerint "még mindig tart a teljes lezárás, a buszok más felé mennek, de a neten a kerületi oldalakon nem nagyon találtam, pontosan hogyan változott az útvonal, hova kerültek a megállók. Ahogy elnéztem, egy darabig még dolgozni fognak a helyszínen."

Olvasónk arról is "megemlékezett", hogy több mint négy éve ugyanott ugyanaz volt a helyzet a csőtöréssel. A víz ömlött, az információ elapadt. Vajon mikor fordul meg a helyzet?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr128403690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása