CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Terrorveszély?

2016. március 09. 02:06 - csú

desi_janos.PNGHaló, haló – ez itt a Dankó rádió. Bizony. Ha terrorveszélyt szimatolunk, akkor első mindig a Klubrádió adójának átkapcsolása a Dankóéra, a Népszava munkatársainak deportálása – ez már '44 március 19-én is bejött. 

A terrorveszélyt onnan tudjuk, hogy a valahai Klubrádió hullámhosszán tegnap kétszer lejátszották a „kisember hát itt a vége” refrénű dalt, amely nem más, mint jeladás a migráncsoknak és a terroristáknak, hogy azonnal gúnyos mémeket gyártsanak a mi kis vezetőnkről és azt az interneten közzétegyék. Ez maga a terrorizmus
A TEK most kapcsolja le az internetet. Az előre, az Új idők munkatársainak közreműködésével elkészített listák alapján a megbízhatatlan elemeket átmenetileg a Hortobágyra deportáljuk, Garancsi úr stadiont ajánlott fel gyűjtőhelynek és Putyin szívesen mutat egy-két jó helyet Szibériában.
Éljen a keleti nyitás.

A terrorveszély idején alkoholt csak Mészáros gazda árulhat. A benzinjegyeket Garancsi kolléga forgalmazza azon megbízható elemeknek, akik a viceházmestertől ajánlással rendelkeznek, hogy befizették a heti Fidesz tagdíjat. (Szükség esetén jobbikos tagságot beszámítunk.)

Mindeközben a diktatúra építése zavartalanul folyik. A bűnös főváros ügyének rendezéséhez a szükséges

sót a Karthágó terv keretében megrendeltük.

Új, méltó fővárosra van hát szükség. Kerényi Imre titkos műhelyében, az alaptörvény asztalánál már összeültek páran. Köztük L. Simon László, aki sajnos már nem pornográf verseket ír, aztán Mészáros gazda, aki az észt adja az akcióhoz.

Azt a leghatározottabban vissza kell utasítanunk, hogy a terv neve Albert Speer terv lenne. Ez aljas rágalom.
Mészáros gazda odasúgja a nála azért kicsit iskolázottabb Rogánnak, hogy emlékszem én erre a Speer gyerekre, nagyon jó beadásai vannak és pontos passzai, nem kellene leigazolnunk?

De Kerényi ráüvölt, hogy kuss, disznók. Nem szeretném, ha itt is szinglihordák garázdálkodnának. Majd jön a szaporodási munkahelyi biztos és megnézhetitek magatokat, ha az időt kummantjátok el. Mészáros gazda ekkor egy kicsit elkezd Vivát Viktor-ozni, mint mindig, ha éppen semmi nem jut az eszébe. Ez be szokott jönni.
A szűnni nem akaró taps után L. Simon felajánlja, hogy majd ő a börtönből hozat ki szaporodási célzattal személyeket és akkor ez el is van intézve.

És kezdődik a munka.

A feladat, miként lesz Felcsút méltó fővárosa egyelőre csak Magyarországnak, aztán majd persze az egész Nagy Német-Római Császárságnak.

A Napoleon proszpekt vezet majd be Bicske felől, ahol a transzszibériai vasút pályaudvara nő ki a földből. (Ha támadják, akkor továbbépítjük…)

Az űrkikötőt rögtön a tengeralattjáró állomás mellé kell elhelyezni, ha a Kis Vezető éppen erre vágy, akkor könnyen átszállhasson.

A Halászbástyát a Mátyás templommal már áthozták. Most Pesten éppen a Bazilikát csomagolják. Arra Mészáros gazda vetett szemet, a malacainak kérte el, nagyon fog tetszeni nekik.
A Kossuth teret – 1944-es állapotban már elhelyezték a stadion melletti kis placcra. Rögtön a kis vezető budija mellett.

A Gábriel szobrot odaadták Kerényinek, ő erre akasztja fel a kalapját-kabátját, szobainasnak éppen jó.
Arrébb, nem messze Tarlós István kitömött és elrettentésül közszemlére tett múmiájától, nő most ki a földből a hatalmas piramis a Selmeczi Gabriella arcú szfinxekkel – hát kérem, mindannyian halandóak vagyunk, de persze bis hundred und zwanzig a Kis Vezetőnek.

És miután annyi gáncs és akadékoskodás kísérte Paks kettő tervét, hát azt is ide húzták föl. Szükség is van rá. Mert a Kis Vezető kolbászfüstölője mellett, rögtön a pálinkafőző mögött, van egy pici helyiség. Kapcsolókkal teli. Az egyikre például az van írva, Kisrogán, a másikra Lázár, a harmadikra meg Semjén-ló – de emellé egy nagy felkiáltójel is van rajzolva.

Mint az köztudott már régóta, a különböző alvezérek dróttal hozzá vannak kötve ehhez a rendszerhez. És ha a Kis Vezető rájuk akar szólni, vagy csak szórakozni támad kedve, akkor megpöccinti a gombot és máris egy kis áramot vezet az emberébe. Ha haragos, akkor többet. Amit persze az (áram)vezetőnek illedelmesen, haptákban meg kell köszönnie és kérnie, hogy máskor is méltó legyen egy kis áramozásra.

(Állítólag Balog Zoltán rendszeresen jelentkezik, hogy ő is kér egy kis áramütést, mert ha nem kapja meg a napi 380 voltját már nem is érzi a Kis Vezető szeretetét, ami neki még az életénél is fontosabb. És különben is, ő bírja a feszültséget)

De lassan vége a terrorveszélynek, kapcsoljuk újra a Klubrádiót és azt javasoljuk, azért ne hagyják, hogy minden hülyeséget beadjanak maguknak.

Ez itt a Klubrádió, a Szabad Magyarország maradék hangja

Dési János

Forrás: Klubrádió

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr278453122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása