CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyalázatosan arcul csapta a csepelieket Csepel polgármestere

2016. március 17. 05:59 - csú

borbely_dontott_iszik_es_vezet-777.pngA pofátlanságnak nincs határa a csepeli Fidesznél. Értesüléseink szerint erről adott tanúbizonyságot tegnap este Borbély Lénárd polgármester címszereplésével az a díszes kompánia, a fülkeforradalmárok többségével működő képviselő-testület, amelyet a legutóbbi választáson a kerület vezetésével bíztak meg. A rendkívüli képviselő-testületi ülésen az történt, amit szerda reggel előre jeleztünk olvasóinknak: átverő cirkuszi műsorrá silányította a csepeli HÉV és a Nagy-Duna-parti Metrans méregraktár ügyét Borbély Lénárd polgármester.

Egy dolog prognosztizálni, és más dolog ezt átélni. Informátoraink arról számoltak be, hogy Borbélyék világcsúcsot állítottak be:

A képviselő-testületi ülést 19 óra 2 perckor kezdték, és az 19 óra 6 perckor már be is fejezték. Az ülés megnyitása után az előzetes szereposztásnak megfelelően Bercsik Károly fideszes képviselő javasolta, hogy vegyék le a rendkívüli képviselő-testületi ülés napirendjéről azt a négy pontot, amely miatt összehívták a testületet. A mameluk gépezet olajozottan és hangtalanul működött, törölték mind a négy előterjesztést. Így aztán a kt nem tárgyalta a következőket:

Napirend-tervezet 2. pontja: (54. sz. előterjesztés)

Javaslat a csepeli lakosság alapvető érdekei melletti elköteleződésre

Előterjesztő: Szenteczky János képviselő

Napirend-tervezet 3. pontja: (55. sz. előterjesztés)

Javaslat lakossági fórum összehívására a Metrans Konténer Kft. beruházási terveivel kapcsolatban

Előterjesztő: Takács Mónika képviselő

Napirend-tervezet 4. pontja: (56. sz. előterjesztés)

Javaslat határozatok elfogadására gyermekeink jövője érdekében

Előterjesztő: Takács Krisztián képviselő

Napirend-tervezet 5. pontja: (57. sz. előterjesztés)

Javaslat az Észak-Déli regionális gyorsvasút (5-ös metró) megvalósításának támogatására

Előterjesztő: Hudák János képviselő

Meggyőzően bizonyított a polgármester. Borbély Lénárd már hónapok óta nem hajlandó személyesen a csepeliek elé állni, hogy a sok csepeli család életét megkeserítő Metrans-beruházásról, és a csepeli HÉV jövőjéről, sorsáról egyeztesse a véleményeket, meghallgassa a kerület lakóit. Az ellenzéki képviselők előbb felsorolt javaslatainak a lesöprésével, most gyalázatosan arcul csapta a csepelieket Csepel polgármestere.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr28488576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása