CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A tűzzel játszik Csepel ittas vezetője és hazug alpolgármestere

2016. március 23. 12:18 - csú

HONNAN JÖTT CSEPELRE ÉS MERRE TART BORBÉLY LÉNÁRD, CSEPEL JELENLEGI POLGÁRMESTERE?

Gyűlöletet szít és gátlástalanul hazudik mai, baloldali politikusokat befeketítő és politikai hisztériát emlegető cikkében Csepel fideszes önkormányzati vezéreinek szócsöve, a csepel.hu.

abel-borbely-621.pngBorbély Lénárd,  Csepel ittas vezetőként elhíresült polgármestere és Ábel Attila, a hazugságért bíróságon elmarasztalt, kommunikációt irányító alpolgármester megbocsáthatatlan tettre ragadtatta magát, és ragadta mindazokat, akik tettestársul szegődtek melléjük.

Szemérmetlenül és főként felelőtlenül a keddi brüsszeli terrortámadást használják fel arra, hogy Csepel ellenzéki politikusait  megrágalmazzák.

Az Ábel-féle papagájkommandó a lakájmédiában már csaknem egy éve újra és újra azt állítja, hogy a helyi baloldali politikusok „migránsokat” szeretnének betelepíteni Csepelre.

Ma ismét ezt a ‑ százszor megcáfolt – hazugságot szajkózták. Önmagában már épp elég veszélyes ez is. Tudjuk, a csepeliek az elmúlt hat évben is higgadtan ellenszegültek a gyűlöletkeltésnek, de őrültek mindenütt, még a mi kerületünkben is lehetnek, akik elragadtathatják magukat a bujtogatás hatására. Kell ez Borbélynak, Kell ez Ábelnek? egyáltalán: kinek jó ez?

A gyűlöletkeltésnek, a lejáratásnak azonban egy másik módját is folyamatosan használja a Borbély-Ábel duó.  Újra és újra azzal szórakoznak, hogy dr. Szabó  Szabolcs gyulai származását állítják negatív összefüggésbe. Azt persze, megértjük, Borbély és elvbarátai képtelenek megemészteni, hogy két éve, az országgyűlési választáson dr. Szabó Szabolcs Csepelen nagyon elverte, legyőzte Németh Szilárdot. Megértjük azt is, hogy legközelebb szeretnének revansot venni a mind ismertebb és népszerűbb ellenzéki politikuson.  Csepel egyetlen országgyűlési képviselőjét azonban azzal támadni, hogy gyulai, nem csak nevetséges, de terméketlen is, hiszen Csepel lakóinak döntő többsége – az ipar térhódításával együtt – az ország és Budapest sok-sok pontjáról települt Csepelre az elmúlt évtizedekben.

De tételezzük fel, hogy a Borbély-féle fideszes demagógiának ez az eleme termékeny talajba hullik a szigeten valahol. Na, attól óvja meg a jó Isten Csepelt és Borbély Lénárdot. A díszes duó (Borbély és Ábel) ugye nem gondolja komolyan azt, hogy a másik fél szimpatizánsai ölbe tett kézzel és némasági fogadalommal az ajkukon veszik tudomásul az általuk megválasztott országgyűlési képviselő gyalázását. Megtörténhet, hogy visszaszólnak, sőt visszakérdeznek. Például így: tessék mondani, Borbély Lénárd, Csepel mostani polgármestere honnan jött Csepelre?

A csepeliek tudják, hogy Borbély családja Romániából érkezett Csepelre. Ezért azonban soha sem kritizálták a polgármester tevékenységét. Van arra épp elég ok (HÉV, méregraktár, disznótorok, dáridók, stb.).Gyűlöletkeltés, politikai haszonszerzés közben az ittas vezetésért rá kiszabott büntetésről, tettének következményeiről azonban Borbély úr soha, egyetlen szót sem szólt, mondhatnánk, migráns lett, emigrált a válasz és választói elől…

Csepel eddig a béke szigete maradt. Itt az emberek sok évtizede nem azt kérdezik egymástól, hogy honnan jöttél, hanem azt, hogy merre tartasz, használsz-e Csepelnek? Borbély és Ábel kommandója ezt a békét szeretné felszámolni a politikai haszonszerzés reményével. Most még leállíthatják a gyűlöletkeltést. A tűzzel játszani veszélyes Borbélynak és Ábelnek is

anzágo

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr568520132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása