CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki, meddig vehető hülyére?

2016. április 30. 04:48 - csú

matolcsy_hosszuban.PNGAz amatőr módon összeszervezett csilicsali paraván az első jogi fuvallatra összeomlott. Így ma már tudjuk: a kurátorok például a Matolcsy György kolléganője által Matolcsy Györgyről írt könyv támogatására egy nagyobb lakás árát ítélték meg, a Matolcsy György unokatestvéréhez tartozó sajtóterméknek egy kisebb pláza árát juttatták, csöppent az egyébként Matolcsy György mély gondolatait közlő orgánum vezetője hozzátartozóinak, toltak a Matolcsy György tanait hirdető iskoláknak, ezen kívül Fidesz-ideológusoknak, Lovas Istvánnak, Fricz Tamásnak, századvégeseknek. És ez csak pár, eddig feltárt név, mert a listán százával sorakoznak a további „magánszemélyek”.

Az természetes, hogy mindez a Fideszt elutasítók szemében gyomorforgató. Csakhogy az alapítványosdi, a közpénzjelleg elvesztéséről szóló maszlag meg ez a trehány rejtegetősdi a Fidesz-híveknek is mélységes lenézése, megalázása, semmibevétele. Hisz a Fidesz-csókosoknak szórt hálaezüstöt az ő zsebükből is állják.

És a választani hajlandók többsége pontosan addig vehető hülyére, amíg úgy nem dönt, hogy többé már nem vehető hülyére. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr108663204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.04.30. 20:31:16

Mindent visszaveszünk, ha másból nem, akkor a magánvagyonukból! Van a fideszes milliárdosoknak meg az Orbán csókosoknak elég vagyonuk, amiből a 250 Milliárd összeszedhető! Amennyiben az sem elég, betiltjuk a Fidesz nevű maffiát, minden tagját örökre eltiltjuk a közügyek gyakorlásától! És akkor még köszönjék meg, mert ha forradalom söpri el őket, akkor rosszabbul járnak!
süti beállítások módosítása