CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Már megint lebukott! Legalább a telefonja legyen okos Némethnek

2016. május 04. 05:34 - csú

okos_telefon_nelkul-2016-04-24.PNGHáttér nélkül még a hazugság sem megy, a táska és a rezsibiztos tekintete sötét...

Dr. Szabó Szabolcs írja: Tényleg jó kérdés, hogy hova lett Németh Szilárd (képünkön) okostelefonja? Ami ugye állami tulajdon. Csakúgy, mint a parlamenti csoda laptop, amiben szintén van SIM kártya, vagyis azon is működik a mobilnet. (Ráadásul tabletté alakítható). A valódi kérdés azonban az, hogy miként lehet felelős vezető az ember, ha nem jut hozzá azonnal minden információhoz? A 24.hu így folytatja:

Nincs olyan szuper telefonom, mint Önnek. Nekem csak egy kis Nokia telefonom van. Semmit nem tudok vele, csak SMS-t küldeni.

Ezt mondta a Fidesz alelnöke, Németh Szilárd az Index újságírójának, amikor a Matolcsy-alapítványok pénzszórásáról kérdezték.

Az a baj a képviselői vagyonnyilatkozatokkal, hogy nyilvánosak és elviekben igaz dolgokat mondanak benne a politikusok.

Németh Szilárd legfrissebb ilyen típusú leadott dokumentumában szó sincs Nokia telefonról, a juttatások résznél egy Samsung telefont sorol fel, amit 2014 májusában kapott és 31 737 forintot ér.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr878678652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kese 52 2016.05.07. 10:00:15

Amennyiben az adóbevallását saját maga töltötte ki akkor egy grafológus igen érdekes megállapításokat tehetne. Az én unokám elsős, de olvashatóbban, szebben ír. Egy emberről sokat elárul a kézírása. Nem tudom elképzelni, hogy a gyerekekkel milyen kapcsolatot tudott kiépíteni, mint tanár. Sötét egy ember, ezen kívül bosszúálló, gonosz , öntelt, hazudozó. Ilyen emberekre van szüksége a fidesznek. Még kellene ilyenekből a fidesz vezetésébe vagy 200 fő. Akkor a 2018-s választás nem lenne kétséges.
süti beállítások módosítása