CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Pukli István nem követett el bűncselekményt

2016. május 26. 04:05 - csú

rendorseg-123_2.pngBűncselekmény hiányában  a rendőrség megszüntette a  közfeladati helyzettel visszaélés bűntett gyanújával Pukli István ellen indított nyomozást – tudta meg a nol.hu.

Tényi István feljelentésként értékelt és akként is kezelt bejelentése szerint Pukli Istvánnak, a Teleki Blanka Gimnázium igazgatójának a tevékenysége miatt kellett felmondania az iskola egyik tanárának. Amikor ugyanis Pukli a kormány oktatáspolitikája miatt polgári engedetlenséget hirdetett, nem kérte ki a tantestület véleményét.

„A felmondását leadó pedagógus veszélyesnek tartotta a megfogalmazásokat, valamint kifogásolta azt is, hogy a média intézményben való nagyfokú jelenléte ellehetetleníti az iskolai oktatást. Ez ellen az intézmény vezetője semmit nem tesz. A helyzetet tulajdonképpen ő maga idézte elő”.

Pukli – akit hivatalosan még nem értesítettek sem a nyomozásról, sem az eljárás megszüntetéséről – szerdán az ATV-ben arról beszélt, hogy az érintett tanár azonnal távozni akart az iskolából. Benyújtotta a felmondását, mire ő figyelmeztette, hogy ez esetben 60 napig még maradnia kell. Az azonnali távozás csak közös megegyezéssel lehetséges. (nol)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr298747834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása