CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szánalom a köbön

2016. június 14. 01:50 - csú

orban_meccsen_1.PNGTökéletesen megértem a sok semmirekellőt, akik miatt idén hamarébb zárt a parlament, hogy ott lehessenek Franciaországban, a foci EB-n, ahová többségük normál esetben az anyósát - a java még a megvert feleségét - sem kívánta volna. Nézzünk csak szét a kormánypárti halljakendek oldalain, mennyire egymás fején taposva imádják most a focit, jobban, mint valaha, és diszkréten vagy hivalkodón közlik: ők bizony ott lesznek szintén… Ott akarják mutogatni magukat a „főni” szeme előtt, hát tegyék. Orbán úgyis csak röhög, vagy átnéz rajtuk. Nem sajnálom őket.

És most nem csak a feltört Tiffán Zsoltra gondolok, akinek

saját borában pácolt alteregója küldte el románt-franciát a jó trianoni anyjába.

Az azért elkerülhetetlen demagógiának tűnik, hogy egy jobb hely az első magyar meccsekre is egyhavi nővérbér, egy rendes Eb-nézős út fél-egymillió fejenként, a döntőre meg fél-egymillió csak egy jegy. A mi kiskocsmánkban meg sok embernek annyi sem jut, hogy minden meccset egy-egy sörrel végignézzen a közös tévé előtt.

Ezek meg ott tapossák a mi pénzünkön egymás lábát a meccseken, amit amúgy utálnak, mint Petőfi a kukoricát. És tényezőnek hiszik ettől magukat. Szánalom a köbön.

Veress Jenő (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr68807650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása