CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Véres kérdés csepeli olvasónktól

2016. június 14. 05:59 - csú

sztk-legi.jpgOlvasónk kérdezi:

"Valaki esetleg meg tudná mondani,hogy mikor vesznek le vért inzulinrezisztencia vizsgálatra? A csepeli Sztk-ban. Kb. 3 hete képtelen vagyok a vizsgálatot megcsináltatni, mert nem tudják hova küldeni a vérmintát. De azt sem tudják megmondani mikor lesz rá lehetőség.

Felháborítónak tartom,hogy egy ekkora lakosú kerületnek ilyen problémái vannak. Gondolom Borbély "úr" nem foglalkozik ilyesmivel."

(Név és cím a szerkesztőségben)

A választ sok csepelivel együtt várjuk ismert e-mail címünkre: csepelujsag45@gmail.com

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr238801252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trixi78 2016.06.14. 15:03:10

Örüljön, ha leveszik. Nekem pár élve levették, és csepelen is vizsgálták, a gyár területén lévő laborban. Ugyan bebizonyosodott a probléma, két éve már azt közölte a doki, hogy nem hajlandó kiírni, mert drága vizsgálat, csináltassam meg magán úton, illetve kiírja akár ő is, de ugyanannyiba kerül, mintha elmennék maszek alapon.
süti beállítások módosítása