CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd hazudott, és ezért fizetnie kell

2016. június 17. 05:55 - csú

echos-3-ok-2015-10-07-651.pngA Népszabadság tegnapi, június 16-i száma „Nem kértek bocsánatot, Rogán és Németh is simán bukta a pert Szilvásyval szemben” címmel közölt írásából tudtuk meg: jogerősen is Szilvásy György volt szocialista minisztert „hozta ki győztesnek a bíróság”. A bíróság ítélete szerint a jelenlegi propaganda miniszter és a Fidesz alelnöke, Németh Szilárd 350-350 ezer forintot köteles fizetni Szilvásy Györgynek, sérelemdíjként.

Szilvásyt korábban, a Portik ügy kapcsán vádolta meg a két politikus, azzal, hogy megbízta Portikot, „fideszes politikusok lejáratására alkalmas információkat szerezzen.” A volt titokminiszter „bocsánatkérésre szólította fel” Rogánt, majd Némethet is, akik nem kértek bocsánatot. A Szilvásy által indított pert most elvesztették. Fizetniük kell. (V)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr998816232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.06.17. 23:39:27

Csókoltatom Németh Szilárd cenzor haverjait!

csepel.info/?p=50481#comment-276907 “Alakul a Jobbik és a baloldal koalíciója”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.

2016. június 17., péntek - 23:15

Nincs jobb meg baloldal, csak magyarok vannak, ők meg összefoghatnak a tolvaj Fidesz ellenében!

Portik Tamás Rogánra vallott, 10 Millió Forintnyi Eurót adott át neki amikor Rogán az V. kerület polgármestere volt, a kedvező árú ingatlanértékelés fejében! Alakul a Fidesz börtönfrakció!
süti beállítások módosítása