CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi teszi tönkre Csepel levegőjét?

2016. június 29. 11:18 - csú

buzlik.PNGHatalmas érdeklődést és óriási visszhangot váltott ki egy hete megjelent információnk, amely arra hívta fel a figyelmet, hogy június 23-án és 24-én az Időkép nevű internetes szakportál szerint Csepel légszennyezettsége kiugróan rossz volt. Egy csepeli olvasó bejegyzése alapján jeleztük és kérdeztük: Mi történt Csepel levegőjével? Mi a búbánatot szívunk be mostanában? Hozzátettük: Csepel városvezetői tudnak erről? Ha igen, akkor miért hallgatnak?

Hét nap sem volt elegendő ahhoz, hogy Csepel választott vezetői megszólaljanak az önkormányzat hivatalos szócsövében, a csepel.hu – ban. Egy sor nem sok, de annyit sem közöltek a történekről a csepeliekkel.

Ábel Attila alpolgármester  saját, maszek blogján valamit írt erről valaki valamit, de az az információ sem hivatalos szervezetektől származik, és nem volt bátorságuk ahhoz, hogy a hivatalos önkormányzati szócsőbe áttegyék, átvegyék...

Szívességből mi segítünk a városvezetőknek. Eláruljuk nekik, hogy évek óta mi teszi tönkre Csepel levegőjét, legalábbis a közéletben. Pontosan az a titkolózás és mellébeszélés, amit most a bemutatott légszennyezés apropóján produkáltak. Forintok milliói, milliárdjai felett rendelkeznek, de arra képtelenek, hogy tisztességesen tájékoztassák a csepelieket, ami a szó szoros értelmében a fejük felett történik. A légszennyezettségi cikkünk több mint 28 ezer olvasója közül (és akkor még nem beszéltünk más csepeli blogok, Facebook oldalak több ezer olvasójáról)  –  sokan a véleményüket is kifejtették. Borbély Lénárd polgármester vagy Ábel Attila alpolgármester, ha értő szemmel olvasná ezeket a hozzászólásokat, akkor egy komplett csepeli problématérképet rajzolhatna fel magának. Nincsenek illúzióink, mert eddig sem tették. Így részben mi már feleletet tudunk adni arra, amit mind többen kérdeznek változatlanul Csepelen: Mi teszi tönkre Csepel levegőjét?

anzágo

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr978853960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibor Csesztregi 2016.06.29. 15:22:02

csepel.info/?p=50681

2016.06.25-ös bejegyzés.
Nem mint ha védeni szeretném őket,de a tény az tény....szóltak.
Csepeli hivatalos FB oldalán is közzé lett téve.

csú 2016.06.30. 13:17:03

Ábel Attila maszek blogjának maszek hírét tették közzé a nevezett FB oldalon. A csepel.hu és a Csepeli Hírmondó a hivatalos közlönye, szócsöve az önkormányzatnak, ezért a polgármesternek vagy az alpolgármesternek ott kellett volna megszólalnia a csepeli szennyes levegő miatt, de köszönjük az észrevételt.
süti beállítások módosítása