CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A hosszú bosszú hullámhossza

2016. augusztus 09. 03:12 - csú

befogja_a_szajat.PNGVége a Class FM-nek, mert a Médiatanács elutasította az adó újabb öt évre szóló sugárzási kérelmét, így egy időre egyáltalán nem is lesz országos kereskedelmi rádió. De minek is? Csak beszélnek-zenélnek, ahelyett, hogy naphosszat a plakátszövegeket deklamálnák.

A kormányfővel fasérban lévő Simicska üzleti köre esélyt sem látott arra, hogy a nevük alatt tovább működhessen az ország legnépszerűbb rádióadója, ezért Nyerges Zsolt eladta a céget.

A vevő Michael McNutt amerikai üzletember és a Marquard-médiacsoport, akik nagyon bizakodtak a Class jövőjében. Hát most majd jó reggelt, nekik is Magyarországon!

A kormányzati rádióhallgató vének tanácsa úgy találta, hogy

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani Morning Show-jának több adásában olyasmik hangoztak el, amelyek alkalmasak „a tizenhat éven aluliak fizikai(?), szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására”. Ennek alapján pedig a médiatörvény kizárja, hogy megújítsák a frekvenciaengedélyt. (Szerintem a tanács itt téved. A balázsolás a felnőttek mentális egészségét is súlyosan veszélyezteti. Ám, ha egy műintézet nem megy, tudvalévőleg nem a kanapét kell kicserélni, hanem az azon heverőket.)

A cég megtámadhatja a bíróság előtt a döntést. Bár attól tartok, hogy most nem egy potyka, hanem egy jókora cápa szájpadlását karcolgatják. Marquard mégsem a Klubrádió, jóllehet ott is beletört a bicska az üres hátoldalasdiba.

A lényeg, hogy Simicskának az árnyékát is be kell vetni sóval, akkor lesz boldog a Főnök, oszt jónapot.

Forrás: Veress Jenő (Népszava)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr828929364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása