CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Súlyos árat kell fizetni...

2016. augusztus 19. 04:07 - csú

antimigransozashoz_no1.jpgVolna néhány ötletem arra, hogyan lehetne a plakátok számát orbáni stílusban kibővíteni. Íme: "Tudta-e hogy amióta Orbán a saját homokozójának tekinti az országot, stadion és kisvasút építőset játszik, azóta hányan nyomorodtak és haltak meg a kórházi várólisták miatt?" Vagy egy másik: "Tudta-e, hogy a világháború alatt a dél-vidéki úgynevezett "hideg napokban" történt ember- és népellenes gyilkosságok miatt Magyarország súlyos árat fizetett?" Volna egy harmadik javaslatom is:

"Tudja-e, hogy jelenleg a szerb, horvát határon most is hasonló a helyzet, ha népirtás nem történik is, csak apró kegyetlenkedések a menekültekkel szemben?"

Végül lehetne egy negyedik plakátot is gyártani mondjuk ezzel a szöveggel: "Tudja-e, hogy valakik, valamikor ezért majd felelősségre vonhatnak minket?" Miért mondom mindezt? Érdemes volna végig gondolni, mielőtt a népet hülyítő, manipulatív népszavazási kérdésekre válaszolunk, olyan ügyekben foglalunk értelmetlenül állást, amiben nem kellene, hogy vezérek, miniszterek jönnek-mennek - de mi maradunk!

F. Balogh Gézáné (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8610414174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása