CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A felcsúti gázos médiaguru lesz?

2016. október 29. 03:45 - csú

meszaros_lorinc_orbannal_2.pngHazánk egyik legtehetségesebb, legszorgalmasabb  multimilliárdos mutatványosa, a felcsúti polgármester a Népszabadság felfüggesztését a rendszerváltás lezárásának tekinti. Persze ha megkérdeznék, a sajtószabadság zászlóvivőjének állítaná be szerény személyiségét.

Szívesen lenne ő egy más szellemiségű "Népszabadság" új tulajdonosa. Bölcs érvelésében arra hivatkozott, hogy pár évvel ezelőtt azt se hitte volna, hogy szállodák boldog tulajdonosa lesz. Szerintem, ha kirobbanó tehetsége, és örök megbonthatatlan barátsága a miniszterelnökkel laptulajdonossá varázsolná, az valóban a rendszerváltás végét jelentené.

Innen már mélyebbre süllyedni nem lehetne!  

Hajrá Felcsút, hajrá szemfülesek!

Illés Mátyás (Népszava)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3911844717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.10.29. 20:41:29

Orbán bukása után Mészáros Lőrincet és családját, de a többi fideszes oligarchát és családját is visszahelyezzük a 2010 előtti vagyoni állapotába! Akinek ez nem tetszik, kap 2 m2-et, 2 m mélyen!
süti beállítások módosítása