CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Véres kés a csepeli férfi hátában és a mosogatóban hamis vallomással

2016. november 08. 11:19 - csú

rendorseg_2.PNGMiután a csepeli nő veszekedés közben életveszélyesen megsebesítette élettársát, közösen kieszeltek egy fedőtörténetet arról, hogy a férfit egy ismeretlen szúrta hátba. Ám a rendőrök megtalálták a mosogatóban a véres kést.

Vádat emelt egy 46 éves csepeli nő ellen az ügyészség.

A férfi és a nő nem élt szépen csepeli lakásukban, sokat veszekedtek. A drámai események napján a nő beivott, majd miután ismét összevesztek, felkapta a konyhakést, és a férfi hátába döfte, amivel életveszélyesen megsebesítette az egyébként szintén ittas élettársát.

A sértett a szúrás után nem érezte a lábát, ettől a vádlott ugyan megijedt, de attól való félelmében, hogy

börtönbe kerül, nem hívott segítséget az élettársához. A mentőket végül a férfi értesítette, miután előre megbeszélték, hogy a hatóságoknak azt mondják, hogy hazaérkezésekor a kapuban késelte meg egy ismeretlen. A nő ezután a férfivel együtt megvárta a helyszínen a bejelentésre kiérkező rendőröket.

A rendőrök a lakás mosogatójában megtalálták a véres kést, ezután már a nő és a férfi is elmondta az igazságot a rendőröknek.

A gerincsérült férfit a kórházban azonnal megműtötték.

A nővel szemben a Fővárosi Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat. Ezt a törvény két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti. (HVG.HU)

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr611942437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.11.08. 23:46:54

Kedves Szerkesztő úr! Remélem holnap, 9-én Ön is foglalkozik a Fidesz mai parlamenti bukásával, ahogy a rendszerváltás utáni legdrágább kampánya után nem csak a népszavazást, hanem az alkotmánymódosítást is bukta Orbán Vezér!

Mindenesetre nélkülem is pörög az ellenzéki kommentelés, gratulálok Tsepelinek! Hazaáruló az aki hazát árul! Termőföldet vagy letelepedési kötvényt vagy éppen befolyást!

csepel.info/?p=54592#comment-289860
“Hazaáruló lett a Jobbik”
Tsepeli szerint:
2016. november 08., kedd - 11:19
Az úniós pénzek és adóforintok szétlopkodása is úniós jog ugye, helikopteres tóni harley-s kósa stadionos kubatov meg a többi jómadár nem hazaáruló? Pénztáros lőrinc, deutsch, tévés vajna, kancsal mari ? Kvesztorosok kaszinós seszták, a dohányboltos csókosok ? Földesurak voldemortok ? Hmm ???

csepel.info/?p=54596#comment-289952
“Németh Szilárd: “A bőnyi rendőrgyilkossággal egy új helyzet alakult ki Magyarországon””
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2016. november 08., kedd - 23:28
Németh Szilárd hozza a szokásos hülyeségét! Ifj. Györkös Istvánon és Vonán kívül valamennyi parlamenti csoport képviseltette magát az iráni követség rendezvényén, KÖZTE 9 FIDESZES KÉPVISELŐ IS! Vajon ez miért nem böki Németh Szilárd szemét? A szemét!

csepel.info/?p=54590#comment-289951
“Hazaáruló?” Vélemény – Ábel Attila
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2016. november 08., kedd - 23:22
Valóban, maradjunk Deutsch Tompinál, amilyen stílusban írt Thomas Melia helyettes külügyi államtitkárról!
-Who the fucking hell is Ábel Attila!
süti beállítások módosítása