CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Bombát találtak a Dunában, ezért nem jár a csepeli HÉV sem

2016. november 09. 12:12 - csú

figyelem-x1b_6.jpgA Dunában talált második világháborús bomba kiemelése és hatástalanítása miatt a Rákóczi híd, valamint a környező rakpartok, utcák forgalmát is korlátozzák szerdán. Módosul a csepeli (H7-es) HÉV és az 1-es villamos közlekedése is - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
Közleményükben elmondták: kedden második világháborús bombát találtak a Duna medrében. A robbanótest kiemelése és hatástalanítása miatt a rendőrség szerda délelőtt 11 órától néhány órára lezárja a közúti forgalom elől a Rákóczi hidat, a híd pesti és budai felhajtóját, a budai alsó rakpart Neumann János utcától délre eső szakaszát, a Dombóvári utat a Duna és a Budafoki út között, a Művészetek Palotája körüli kisebb forgalmú utcákat, valamint a Laczkovich utcát.

 A lezárás érinti a közösségi közlekedés forgalmát is. A csepeli HÉV helyett a teljes vonalon pótlóbusz közlekedik, és az 1-es villamos közlekedését is korlátozni kell. A járat ideiglenes forgalmi rendje a BKK Facebook-oldalán nyomon követhető lesz.

A BKK hozzátette, hogy változik a vonatok közlekedése is. A vasúttársaság azt ajánlja, hogy a Budapestre érkező utasok Kelenföldön vagy a Déli pályaudvarnál szálljanak át a BKK járataira.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3311945003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása