CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lemondott Gyárfás Tamás

2016. november 30. 10:38 - csú

gyarfas_tamas_lemondott.jpgLemondott Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke. A hírt az MTI közölte szerda reggel. A lemondás okát egyelőre nem közölték. Gyárfás Tamás ezt írja:

"Köszönöm. 1993-ban lettem az úszószövetség elnöke. Megtiszteltetés, hogy együttműködhettem nagyszerű edzőkkel, szakvezetőkkel és csodálatos versenyzőkkel. Nagy élmény, hogy részese lehettem öt hazai rendezésű Európa-bajnokságnak, boldogság, hogy ott lehettem, amikor sikerült elnyerni a FINA világbajnokság megrendezése jogát. A legeslegnagyobb öröm pedig az, hogy már látom az újonnan épülő úszókomplexumot. Kívánom, hogy a legeredményesebb sportág mielőbbi közgyűlése a legalkalmasabb elnököt válassza meg. Ezennel lemondok, mert úgy érzem, hogy most ezzel segíthetek a legjobban."

Gyárfás lemondása meglepetésszerű ahhoz képest, hogy

pár napja még esze ágában sem volt távozni. Kormányzati és fideszes szereplők üzengettek, bár kissé félreérthetően.

A Nemzeti Sport ma hajnalban még ezzel a címlappal jelent meg:gyarfas_nemzeti_sport_cimlap.PNG

Reggelre az idő túllépett rajta. Gyárfásnak az óra már nem ketyeg, hanem ütött . Az ügy részleteiről, várható fejleményeiről további és újabb cikkek ITT olvashatók.

Forrás: MTI, Index, HVG és Nemzeti Sport  

Megszületett az első vicc is Gyárfás lemondásáról, ami a Ripost tett közzé:

- Tamás! Miért mondtál le?

- Hosszú!hosszu_katinka_mosolya.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7412010796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása