CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel bekerítői

2016. december 10. 05:43 - csú

borbely-nemeth_tuzoltok-333.pngMíg betegek halnak meg a Dél-pesti kórház mosdójában, és hajléktalanokat temetnek el élve a kerületben, valamint szűrővizsgálat és háziorvosi körzetek megszüntetése miatt halnak meg emberek, addig nyakló nélkül építi a Németh-Borbély által vezetett Fidesz a kerítéseket Csepelen.

Az itteni Fidesz-vezetés a kerület költségvetésből évente csak kerítésekre, kapukra, beléptető rendszerekre, biztonsági őrökre több mint százmilliót költ. A  Tamariska dombot is bekerítették 2 méteres kerítéssel, amivel egyben a környező lakókat is kizárták, kiüldözték a területről. A dombtól pedig hatalmas épületek vonják el a levegőt. Így lassan már a madár se jár oda, és látni se lehet a dombot. De lassan nincs is mit!

Horváth Gyula

Forrás: facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2312023085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása