CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere bűnös, nem vezethet, de fizetnie kell

2016. december 14. 13:33 - csú

borbely_a_sunyi-csak_arc-777.pngBorbély Lénárdot a mai tárgyaláson ittas vezetés vétségében bűnösnek találták. 300 ezer forint pénzbírságra ítélték, a jogosítványát pedig kilenc hónapra bevonták. (Forrás: Szabó Szabolcs Facebook oldala) 

Csepel fideszes polgármesterének ügyéről, a mai bírósági ítélet előzményeiről korábban ezt közöltük:

2015. február 2.: Ittas vezetésen érték a csepeli polgármestert Ferencvárosban

Csepel fideszes polgármesterét január utolsó hetében ittas vezetésen érték a főváros IX. kerületében, így több mint két hete már csak a 21. kerületet vezetheti, a jogosítványát ugyanis bevonták a hatóságok.

Borbély Lénárdot a ferencvárosi Nádasdy utcában január utolsó napjaiban

igazoltathatták, ahol vérvételre is sor kerülhetett. Úgy tudjuk, az intézkedő IX. kerületi rendőrök tisztában voltak vele, kivel van dolguk. Információink szerint később mind a ferencvárosi, mind a budapesti rendőrkapitányságon megpróbálták „jegelni” az ügyet. Végül állítólag az országos kapitányságról „szóltak le”, hogy el kell járni az ügyben....

Magyarországon legalább egymillió családnak vannak súlyos problémái, csak nekik nincs közpénzből fizetett szolgálati autójuk, közpénzből fizetett mikrobuszuk és közpénzből fizetett sofőrjük sem, aki 24 órában a rendelkezésükre áll, és nemhogy taxira nincs pénzük, de tömegközlekedésre sem.

Borbély Lénárd interpellációja a Magyar Országgyűlésben 2011. november 7-én: Hogyan módosult az ittas vezetésről szóló jogi szabályozás? Videofelvétel Borbély úr beszédéről és az arra adott államtitkári válaszról. Csepel fideszes polgármesterének válasza, és az ittas vezetők elítélésének üdvözlése ITT LÁTHATÓ

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6612047337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2016.12.14. 23:22:35

Ilyen az amikor a hóhért akasztják! Borbély nehezen olvasta fel a saját kérdését, súlyos bűnnek nevezte az ittas illetve bódult állapotban történő vezetést. Aztán ő is elkövette, fizessen! Csak az a baj, mi is fizethetünk a 24 órai szolgálati autó rendelkezésre állást, sofőrrel együtt! Jobb lett volna egy absztinens polgármester!

Tarjányi László 2016.12.14. 23:23:47

csepel.info/?p=55629#comment-293062
“Nyilvános a Kossuth Lajos utcai üzletközpontok megújítására kiírt ötletpályázat eredménye”
Tarjányi László szerint:
A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
2016. december 13., kedd - 21:21
Borbély Lénárdnak a választási ígéretét kellene teljesítenie, az 5000 csepeli új munkahely létrehozását, azután a befolyó adóból kellene valódi értéknövelő beruházásokat megvalósítani!
A fenti beruházások csak a csepeli nép vakítására meg a Fidesz hatalomban tartására valók!
www.facebook.com/borbely.lenard.fidesz/posts/927926947220897
” FOLYTASSUK KÖZÖSEN – CSEPEL JÖVŐJE 35 PONTBAN – polgármesteri program
MUNKAHELYEKET TEREMTÜNK!
1.) A Kormánnyal együttműködve 5000 új munkahelyet hozunk Csepelre. Elindítottuk a Weiss Manfréd munkahelyteremtő programot. Tisztes munkát és megélhetést szeretnénk biztosítani a csepelieknek. “
süti beállítások módosítása