CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kezd elegük lenni...

2017. január 24. 04:24 - csú

nyugdij-kilatas_1.PNGOrbán ismét becsapta a nyugdíjasokat, nem újdonság. Most a nyugdíjasok vannak felháborodva a nevetséges összegű nyugdíjemelés kapcsán. Még, hogy a nyugdíjak megtartják vásárlóerejüket! Próbáljanak azok megélni abból a jövedelemből, akár egyetlen hétig, akik ezt állítják!

A nyugdíjasok lassan, amúgy öregesen, de kezdenek mozgolódni és aktív harcossá válni, mert

már kezd nekik is elegük lenni. Főleg, hogy nagyon sok nyugdíjas a felnőtt, munkanélküli gyermekét is eltartja. Most már kezd betelni a pohár. Most a választások előtt a nyugdíjasok felértékelődnek, mert befolyásolható és meghatározó tényezőnek számítanak. Nyugdíjasok egyesüljetek és cselekedjétek meg amit a haza kíván, küldjétek el ezt a jelenlegi  kormányt az őt megillető méltó helyére...

Makovics János 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3212149269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása