CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd nyomottnak érzi magát?

2017. március 05. 03:45 - csú

nemeth_szilard_hajfejjel.PNGNémeth Szilárd sajtótájékoztatót tartott és drámai bejelentést tett,   amit a csepeli fideszes városvezetés szócsövében, a csepel.hu-ban gondolkodás nélkül, azonnal közöltek a Fidesz alelnökének, a volt csepeli polgármesternek a szövegéből kiemelt  címmel: "A kvóta kérdésben Brüsszel nyomást gyakorol Magyarországra" Na már most, mi ezt a nyomást nem érzékeljük, de Németh Szilárd igen. Ha ő érzi és ő mondja, akkor ki kellene mondanunk róla, hogy nyomott, mert ezt a rezsifőpap maga állítja magáról. De mi nem hisszük el.

A Csepel.hu-val ellentétben mi gondolkodtunk a szolgai másolás helyett. Töprengtünk de  nem akartuk elhinni, hogy Németh Szilárd nyomott lenne. Nézzék meg önök is!  Ugye, hogy nem az! Segítségként Csepel jótevőjének a szavait szó szerint idézzük. A szócső szerint ezt mondta Németh Szilárd:

Komoly nyomásgyakorlás érkezik az uniótól Magyarország felé; Brüsszel nem tesz le migránspolitikájáról, amelynek lényege, hogy továbbra is a közösség határain belül oldanák meg az illegális migránsok ügyét - szögezte le Németh Szilárd szombati sajtótájékoztatóján.

A Fidesz alelnöke kiemelte, Brüsszel továbbra sem tesz le a migrációs politikájáról, így továbbra is az Európai Unión belül képzeli el megoldani az illegális migránsok ügyét. Ezért még attól sem riadnak vissza, hogy a menekülteket és az illegális bevándorlókat ne különböztessék meg, hanem egy kalap alá vegyék – mondta.

"BRÜSSZEL NEM ABBAN LÁTJA A MEGOLDÁST, AMIBEN A MAGYAR KORMÁNY, HOGY A HATÁRAINKON ÁLLÍTSUK MEG AZ ILLEGÁLIS MIGRÁNSOKAT."

Német Szilárd emlékezetett arra, hogy 2015-ben Magyarországon több, mint 390 ezer migráns gázolt át, ebből 170 ezret regisztráltak. Hozzáfűzte, Angel Merkel német kancellár adatait szerint, 6 millió ember áll készen arra, hogy Európába jöjjön.

A kormánypárti politikus elmondta, Brüsszel nem abban látja a megoldást, amiben a magyar kormány, hogy a határainkon állítsuk meg az illegális migránsokat, és ne engedjük be őket Európába.

Német Szilárd emlékeztetett, Dimitrisz Avramopulosz szavaira, aki kijelentette, hogy, ha egyes uniós tagállamok nem hajtják végre Brüsszel döntéseit, az az ország szankciókra számíthat. Felidézte, hogy a szétosztás döntéséről Magyarország, Csehország és Románia nemmel szavazott. 

Németh Szilárd aláhúzta, most már arról szólnak a hírek, hogy egy felső korlát nélküli kötelező betelepítést fog bevezetni Brüsszel. Csak tavaly másfél millió ember érkezett Európába. Hogyha ez megtörténik onnantól kezdve egy magasabb döntéssel korlátlanná tehetik az illegális migránsok szétosztását – fogalmazott, hozzátéve: világossá tettük, hogy ezt nem tartjuk megoldásnak. Már csak azért sem, mert semmilyen dokumentumot nem írtak alá az Európai Unióhoz tartozó államok, amely ezt lehetővé tenné.

A Fidesz alelnöke leszögezte, tovább kell erősíteni a határokat, amit Magyarország megtesz. Új, intelligens kerítést épít, határvadászokat képez ki, valamint születőben van egy törvény, mely a jogi határzár megerősítéséről szólhat – hangsúlyozta Németh Szilárd.

Forrás: (fidesz.hu) és csepel.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2212312357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása