CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárd ördögűző lett?

2017. március 23. 09:07 - csú

nemeth_szilard_mandineres.jpgNémeth Szilárd bármikor képes lenyűgözni. Tegnap este azt találta mondani az ATV-ben, hogy a Heineken vörös csillaga az ördög jelképe.

Érdekes, hogy jelenleg a parlamentnek kell foglalkoznia ördögűzéssel. Korábban ez mintha más szervek reszortja lett volna.

Az is aggaszt kissé, hogy eszerint a kormány az ördöggel cimborált, amikor stratégiai partnerségi megállapodást kötött a céggel (egy hanggal sem kifogásolva a csillagot). Azért nem szép Németh Szilárdtól, hogy ilyen nyugodtan vette tudomásul Szíjjártó elkárhozását.

Forrás: Lendvai Ildikó Facebook oldala

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8912363979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.03.23. 22:08:44

Örülök ha Németh Szilárd ördögűzésre adja a fejét, mert akkor megfogadni látszik a sokszor leírt tanácsomat, legyen ő a magyar Iliescu! Végre valami hasznosat tenne!

Alant már megírtam, hol találja az Ördögöt!

csepeliek.blog.hu/2017/03/18/cinkosok_kozt_kamu_talpnyalokkal#comment-form
Tarjányi László 2017.03.19. 21:46:21
Érik a forradalom, a Fidesz már vízhez jutást is adóztatni akarja! Jobb ha ökröknek regisztráltatjuk magunkat, azok adózás nélkül ihatnak vizet bárhol!

Ti szemetek, hát a legnagyobb életszükségletet is adóztatnátok, holott a vízhez minden élőlénynek természetadta joga van, hiszen az élet a tengervízben keletkezett!

Majd teszünk róla, hogy ti még a levegőért is fizessetek! Simicskának nem volt igaza amikor a fajfenntartást biztosító testnedvhez hasonlította a főnökötöket! Ő valójában maga az Ördög!

A Belügyminisztérium megfúrná a magyarországi kúthasználatot is
kuruc.info/r/2/170671/
süti beállítások módosítása