CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Újabb átverés Németh Szilárdtól, amit a Fidesz nem enged kommentelni

2017. április 28. 05:23 - csú

nemeth_szilard_sztarfoto-2.PNGNémeth Szilárd nagy mestere a szájába adott ostobaságok, néphülyítések felolvasásának. Élethű alakítása kiérdemelné az Orbán-szócső Oszkárját. Sajtó előtt mesélt arról, hogy mennyire remek, hogy nem a tudás a legnagyobb érték...

Ezt a jövőt szánják Magyarországnak, hiszen, ha a képzés fókusza a minél kiműveltebb emberfő lenne, akkor a felsőoktatást fejlesztenék, nem a csak az egyetlen munkafolyamatot ismerők táborát. Németh Rémusz Szilárd, legutóbb a Szakmák éjszakája névre keresztelt eseményen lépett fel a Weiss Manfréd Szakközépiskolában:

„2010-ben, amikor megalakult az új kormány, akkor a jövőépítés egyik sarokpontjának azt ajánlotta Magyarországnak és a magyar embereknek, hogy a gazdaság a munkán fog alapulni, és ezt a munkát az egész társadalom megbecsüli.”

Ha már említi, hogy szerintük a munka alapvetés fontos számukra, akkor talán ezzel kellene kelniük reggelenként, és nem azért ténykedni, hogy estére mindig több legyen a zsebükben, de térjünk vissza a mi Rémusz bácsinkhoz:

„A mai este lehetőséget ad arra, hogy beleszagoljunk, hogy mit is jelent a munka világa, mit jelent a szakképzés”

Hát jelentem, nekünk kisembereknek nem csak egyszer négy évben kell szembesülünk azzal, hogy mit is jelent a „munka” szó, hanem nap, mint nap, és azzal is, hogy ezért sokan annyi fizetést sem kapnak, hogy a megélhetésükért ne kelljen aggódniuk.

Most következik a lufi-duma, a nagy átverés:

„A fideszes politikus bejelentette, hogy az iskola kollégiuma a jövő évben megújulhat. Reményeink szerint 2018-ban már megkezdődhetnek a munkálatok”

ezzel „hozott is, meg nem is”, nem ígért semmit, de kábításra elegendő lehet, hiszen ezt a taktikát alkalmazzák szerte az országban.

A Fidesz központ csak ennyit fűz hozzá a dajkameséhez: "A megjegyzések le vannak tiltva ennél a videónál"

Minden tisztelet a szakmát gyakorlóké, de nekik és mindannyiunknak is az az érdeke, hogy  ha valaki közülük  élete során váltani szeretne, legyen rá lehetősége, márpedig ez a mai koncepció szerinti folyamat beteljesülése után szinte lehetetlen lesz. (24per7.info)

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8412452993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borghor · http://promenade.blog.hu 2017.04.28. 16:37:34

Ilyen tahók politikai szerepeltetése a legsötétebb sztálini időkre volt jellemző.

Tarjányi László 2017.04.28. 22:08:18

Most is az van, csak Nicolae Orbán uralma, Elena helyett meg Ráhel van.

Röhejes ez a Németh Szilárd a kitérdesedett farmernadrágjával meg a zakó-ing-nyakkendővel! Igazi Orbán-huszár viselet, Borbély Lénárd meg utánozza!
süti beállítások módosítása