CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lebukott Orbán Viktor helyettese, Semjén Zsolt

2017. május 08. 03:21 - csú

semjen-zaszlos_1.PNGAznap kezdeményezte Semjén Zsolt a lex CEU kivételes eljárásban való tárgyalását, amikor Iránban tárgyalt – szúrta ki Lattmann Tamás nemzetközi jogász. Ez akár közokirat-hamisítás is lehet.

Lattmann Tamás nemzetközi jogász vette észre, hogy a lex CEU kivételes eljárásában való tárgyalását Semjén Zsolt által kezdeményező beadáványon „Budapest, 2017. április 3.” szerepel dátumként. A dokumentumon ott is van Semjén Zsolt aláírása, csakhogy a miniszterelnök-helyettes aznap éppen Iránban tárgyalt. 

A nemzetközi jogász szerint ez akár közokirat-hamisítás is lehet, illetve mivel a levél nem hiteles, így a sürgősségi eljárás, ebből következően pedig maga a törvén elfogadása is érvénytelen lehet.

Frissítés: a Miniszterelnökség közölte, Semjén Zsolt már korábban, előre aláírta a kezdeményezését, ami - a Miniszterelnökség szerint - semmilyen szabályba nem ütközik.

Újabb frissítés: Több jogász egybehangzóan állítja: a közokirat-hamiítás gyanúja változatlanul fennáll, várják az aláírás körüli anomália feltárását, a felelősség megállapítását...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3712487033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása