CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Viszkető tenyerek

2017. május 29. 03:24 - csú

fidesz-narancs_szajtomesre-255_1.pngEgyre nyilvánvalóbb a megszólaló politikusok munkamegosztása a Fidesz berkeiben.

A „néphez” Németh Szilárd szól, Lázár János hetente tart bemutatót a mosolygó semmitmondásból, de a csúcspont maga Orbán Viktor. Megkopott, belefásult a harcba.

A tüntetésekre reagálva azt találta mondani: a keresztényeknek már viszket a tenyerük a felvonulók és a közlekedés akadályozói láttán. Ezúttal kivételesen rátapintott a valóságra.

A KDNP kiváló elnöke alig várja, hogy

összecsattinthassa, meg sem várva, mit is mond a főnöke. Aztán vannak állítólagos keresztények, akik gyűlölködésből mutatnak jó példát, és tényleg viszket a tenyerük, hogy nem vághatják szájon az ellenzéki képviselőket, legfeljebb pénzbüntetésekkel sújthatják őket. És vannak – egyre többen –, akiknek valóban viszket a tenyerük és szívesen képen törölnék a miniszterelnök kitömött zsebű kedvenceit, és a körülötte zsibongó szemforgató udvartartást.

Nyári József (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2012545375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása