CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli fájdalmak, panaszok az egészségügyi szolgáltatásban

2017. július 06. 05:25 - csú

fogfajas-2.PNGA csepeli  önkormányzat szociális- és egészségügyi bizottságának ülésre autózva hallottam a rádió egyik betelefonálós műsorában, hogy egy beteg a csepeli szakorvosi ellátás lelketlenségét panaszolta.

Az ülés befejezése után, hazafelé tartva, még mindig az a műsor ment, és egy másik beteg, szintén a csepeli szakorvosi rendelőben tapasztalt sérelmeiről panaszkodott.

Az első  betelefonáló a csepeli sebészeti ellátás olyan mértékű visszafejlesztéséről tájékoztatta elkeseredetten a nyilvánosságot, ami gyakorlatilag az ellátás teljes haszontalanságát jelenti.(Hétfőn zavarták haza, hogy csak szerda délutántól, lesz egy szakorvos, akkor jöjjön!) A másik betelefonáló, a fogászati ellátás színvonal alattiságát jelezte. A beteg egy nap alatt hasznavehetetlen protézisről és

begyulladt fogakról, állandó fájdalmakról beszélt. (Egy havi teljes nyugdíja ment a fogászati beavatkozásra.)

Dr. Juhász György főigazgató képviselő-testületi ülésen - alig több mint egy hónapja - oktatott ki engem, hogy a  Tóth Ilona nevét viselő csepeli egészségügyi központ (a volt SZTK) még ilyen jó, az életben nem volt!

Azt már én mondom, hogy minden esetre a nevében foglat szellemiségnek megfelel. Gondolom, bizonyára így értette az igazgató is!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9212627121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása