CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A helyes megfejtők között egy nagy csepeli köszönetet sorsolunk ki

2017. július 23. 03:45 - csú

Ábel sapkában-333_1.pngKénytelenek vagyunk kommentár nélkül, de szószerint idézni azt a minden bizonnyal fontos közleményt, amit a csepeli fideszes városvezetők szócsöve (főgondozója Ábel Attila alpolgármester), a csepel.hu tettközzé.

Sajnos mi több dolgot nem értünk vagy csak sejtünk belőle, de biztosak vagyunk abban, hogy olvasóink között szép számmal vannak olyanok, akik megfejtik és két-három értelmes mondatra lefordítják az alábbi, magyarnak látszó, de amúgy bikkfanyelvű szöveget. Számukra már most megelőlegezzük szerkesztőségünk köszönetét.

Hátha  a közlemény aláírója, Borbély Lénárd polgármester vagy a szöveg főfelügyelője, Ábel Attila esetleg valamelyik tettestársuk is megköszöni a fáradozást, a magyarítást.

Íme a megfejtésre váró felhívás:

"FELHÍVÁS: TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYV ÉS TELEPÜLÉSKÉPI RENDELET PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSÉRE

A 314/2012. (XI. 08.) Kormányrendelet és Budapest XXI. Csepel Önkormányzatának 431/2016. (XII. 15.) önkormányzati határozata alapján a Budapest, XXI. ker. Csepel Településképi Arculati Kézikönyvének és Településképi Rendeletének tervezete elkészült, melyről Budapest XXI. Csepel Önkormányzata partnerségi egyeztetést tart az alábbiak szerint. A dokumentumok tervezete a csepel.hu honlapon megtekinthető.

A dokumentumok készítésének folyamata a Kormányrendeletben szabályozott eljárással történik. A partnerségi egyeztetés folyamata a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 7/2017. (III. 01.) önk. rendelet szerint zajlik.

Az egyeztetési eljárás során az önkormányzat lakossági fórumot tart, melynek időpontja: 2017. augusztus 7. hétfő 18 órakor, helye: Budapest Főváros XXI. kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal, 1211 Budapest Szent Imre tér 10.

Kérem véleménye, észrevételei megküldésére 2017. augusztus 15-ig.

A lakossági fórumon való részvételhez az előzetes bejelentkezést a lenti elérhetőségeken lehet megtenni. A bejelentkezéssel a résztvevő tudomásul veszi, hogy a lakossági fórum nyilvános esemény, amelyen kép- és hangfelvétel készülhet, melyhez hozzájárul.

Észrevételeiket az alábbi címeken fogadjuk:

személyesen vagy levélben:

Budapest Főváros XXI. kerület Csepeli Polgármesteri Hivatal

Főépítészi Iroda

1211 Budapest Kossuth Lajos u. 65.

e-mail:

partnerseg@budapest21.hu

2017. július 18.

Borbély Lénárd

polgármester

A felhívást megtekinthetik PDF formátumban pdfIDE kattintva.

Utoljára frissítve: 2017. július 21., péntek 11:09"
Forrás: CSÚ és csepel.hu
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3912681589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása