CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ez már több a soknál: megtervezett káosz, Csepel elszigetelése

2017. július 24. 05:47 - csú

gubacsi_hidhoz_1.jpgElég egy koccanás, és megbénul a közlekedés a Gubacsi hídon

Az, amit a Gubacsi híd részleges lezárásával kapcsolatban művelnek a csepeliekkel az mérhetetlen aljasság!

Lehet mérnök embereknek hülyének mutatkozni, és azt mondani, hogy mivel a Gubacsi híd erzsébeti oldalán végzik a közműcserét, ezért a forgalomváltozásban alig érintett erzsébeti polgármesterrel egyeztették, és nem a főváros irányába csupán két kijárattal rendelkező, és a kerület forgalmát lebénító csepelivel.

Ezzel szemben mindenki tudja, hogy azért  cselekedtek így, mert

Erzsébeten a sokkal kisebb érintettség miatt sokkal kisebb ellenállással találkoztak. Itt sokkal könnyebben kaphattak hatósági hozzájárulást, mint Csepelen! De az aljasságot is lehet tovább fokozni, és a felújításba csomagolt büntetést is lehet kiterjeszteni.

A csepeliek, ha Pesterzsébet vagy Soroksár felől jönnének haza, és az M0 felé kerülnének. A Grassalkovich úti felüljárónál viszont, szintén félpályás lezárással találkoznak, nehogy véletlenül hazaérhessenek. Ez már több a soknál! Ilyen hülyék spontán módon nem lehetnek a közlekedésszervezők!

Forrás: HORVÁTH GYULA  bejegyezése a Facebookon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3512682129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása