CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli embertelenség

2017. július 29. 05:43 - csú

kalocsai_imre-setalo_utcai_szekek_karikatura.jpgPadpolitika. Csepelen a sétálóutcában a fideszes városvezetés lecserélte az összes társas padot magányos, egy személyes székekre.

Mind ezt azért tették, hogy a betegek, megfáradtak és hajléktalanok, ne ott mutogassák magukat a világnak. Ez a stratégiai terv annyira fontos volt nekik, hogy az Illetékes Városgazda KFT vezérigazgatójának prémiumfeladatává is tették.

Csepelen 2010 óta az embertelenséget nem büntetik, hanem jutalmazzák! Az embertelen viselkedés sajnos jellemző lett a Fidesz politikában. A Vízmű lakótelepet is azért kerítették be, hogy

a hárosi szegény gyerekek ne mehessenek a lakótelepi játszótérre felszabadultan játszani, friss vizet inni. Az a céljuk, hogy a Fidesz által nem kívánt emberek tűnjenek el a nyilvánosságból.

A felháborító padpolitika része, hogy a nyilvánvaló tényeket is letagadják. A múltkor (700 km-re Csepeltől) a bálványosi (nőverő) szabadegyetemen Borbély azt találta mondani, hogy Csepelen nincs munkanélküli. Talán azért mond ekkora hazugságot, mert a kacsalábon forgó, üvegtornyú hétszeres védelemmel ellátott hivatali szobájából nem látja sem a munkanélkülieket, sem a betegeket, sem a szűrésért hónapokig várakozókat, sem a hajléktalanokat! Csak magát és haverjait látja, jutalmazza. Amíg hagyjuk!

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

Karikatura: Kalocsai Imre

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8512690659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása