CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Vasárnap demonstráció: Egy éve szüntették meg a Népszabadságot

2017. október 07. 11:01 - csú

nepszabadsag_utolso_szama_2016-10-08.jpgVasárnap, október 8-án délelőtt 11 órakor a XIII. kerületi Pozsonyi út 5. szám előtti háznál, Bächer Iván kőrisfájánál mindenkit szeretettel várnak, akinek jelentett valamit a Népszabadság, és fontos a sajtó szabadsága!

Október 8-án lesz pontosan egy éve, hogy utoljára jelent meg a Népszabadság. Politikai okokból szüntette meg és a kormánypropagandát működtető vállalkozó, Mészáros Lőrinc kezére játszotta át cégét a tulajdonos, Heinrich Pecina.

A volt Népszabadság munkatársai demonstrációt sszerveznek a megszüntetés évfordulójára, és

nyilvánosan adják át az általuk alapított Népszabadság-díjat a sajtószabadságért-szólásszabadságért sokat tett kiválasztottjuknak.

Október 8-án vasárnap a rendszerváltozás utáni Népszabadság munkatársai találkoznak a Pozsonyi út 5. számú ház előtt, ahová lelkes lokálpatrióták egy kőrisfát ültettek nagyszerű kollégánk, Bächer Iván emlékére.

Mindenkit szeretettel látnak tehát vasárnap, október 8-án délelőtt 11 órakor Iván kőrisfájánál, akinek jelentett valamit a Népszabadság, és fontos a sajtó szabadsága!

nepszabadsag_szerkesztosege_utoljara_egyutt_2016-10-11.jpgA rendezvény szervezője a Népszabadság Egyesület.

Forrás: ujnepszabadsag.blog.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8612936387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása