CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit bír ki egy csepeli szív?

2017. október 29. 05:34 - csú

mutet-2-szivvel.pngHorváth Gyula információi szerint  a most következő történet Csepelen zajlott, és azóta tragikusan záródott.
Most már csak egy kérdés van: MEDDIG TŰRÜNK?

"...Egy friss történet, amelyet egy zárt Facebook-csoportban írtak le, ezért a helyet és a szereplőket nem nevezzük meg: „Tegnap délután apukám rosszul lett. Felhívtuk az ügyeletet, hogy legyenek szívesek kijönni, mert apu félrebeszél, a vérnyomása 78/42, és nem kap levegőt.

Válasz: milyen indokkal menjünk ki?

Ezek az értékek teljesen normálisak egy idős embernél. Menjünk a körzeti orvoshoz. Anyám átvette a telefont és nem hagyta magát. Akkor sem nagyon akarózott kijönni, de anyu kiabált, hogy ő így nem megy neki az éjszakának. Akkor közölték, hogy majd kiküldik valamelyik kollégájukat két órán belül, de még mindig nem értik, miért kellene nekik kijönniük. Felhívtam a mentőket. A mentő három perc alatt itt volt. Már itt, a lakásban oxigént és infúziót kapott, majd szirénázva vitték a sürgősségire, ahol intubálni kellett, és hat órán keresztül volt a sokktalanítóban. Jelenleg apukám az intenzív osztályon fekszik, lélegeztető gépen és altatásban. Tele műszerekkel és csővel a szájában..." /írás 168 óra 10.24.része/

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8913110592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.10.29. 21:44:06

Mindenre van megoldás! Elég egy "verje meg az Isten", s lőn "csoda", megújult azóta a Tüdőgondozó/Tüdőszűrő! Várom a többi "csodát" is! Ha meg még sem lesz, majd a NÉP TESZ CSUDA DOLGOKAT!

csepeliek.blog.hu/2016/11/30/botranyos_tragedia_a_del-pesti_korhazban_napokig_kallodo_holttest#comment-form
Tarjányi László 2016.11.30. 18:29:16
Verje meg az Isten

Albert Valéria /Bősze Istvánné/ 2017.10.30. 06:16:20

A férjem meghalt! Nyugodjon békében! Nagyon szépen köszönöm az együttérzéseket családommal. Mindenkit kérek,hogy politikát ne vigyenek az esetbe! Köszönöm szépen! Bősze Istvánné /Albert Valéria/
süti beállítások módosítása