CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi van a kínos mosolyok mögött?

2017. november 09. 05:59 - csú

tudogondozo_atadas_nemeth_szilard_az_sztk-vezer_es_borbely_lenard.PNGSe az ellenzék, se a lakosság nem vehetett részt a tüdőszűrő átadásán! (Még beleszólnak!) Csak az itt senki által meg nem választott "rezsiszilárd", meg a most Csepeltől lakásjuttatásban részesült főigazgató parolázhatott az oda vezényelt dolgozók gyűrűjében a fizetett fotós előtt.

Pedig magam is örülök, hogy végre felújították a csepeli Tüdőszűrőt! Borbély Lénárdnak a "Megígértük, megcsináltuk" facebook bejegyzése azonban egyáltalán nem igaz! Mindig is tudtunk: nem mondanak igazat. Most se önszántukból, hanem az ellenzék egységes fellépése, és a kerületi lakosság elégedetlensége a tüdőszűrő felújításának igazi okozója!

Ennek a hírnek a jelentősége abban van, hogy

végre a csepeli lakosok (legalább építészetileg) emberhez méltó körülmények között vizsgáltathatják meg magukat ebben az intézményben. Úgy, hogy közben nem lesznek még betegebbek, mint voltak!

A műszerek és berendezések hiánya viszont azt követeli az ellenzéktől és a lakosságtól, hogy egy pillanatra sem adhatjuk fel a harcot a kerület politikai, és az intézet szakmai vezetésével szemben. Figyeljük, hogy a közpénzt az itteniekre, és ne a maguk, és kedvenceik szórakoztatására, Kampányuk beindítására, mulatozásokra, hanem a csepeliekre költsék.

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1213197268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása