CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Óránként 8 millió forintot keresett tavaly Mészáros Lőrinc

2017. november 15. 01:29 - csú

meszaros_lorinc_nepszabis_csakoban.PNGMészáros Lőrinc, Orbán Viktor barátja, akinek eredeti szakmája gázszerelő, ma Felcsút polgármestere. És fantasztikusan tehetséges vállalkozó – legalábbis ezt próbálják elhitetni velünk –, aki egyetlen év alatt megtriplázta, 105 milliárdra hizlalta eddig sem kicsi vagyonát. Ma már ő a 8. leggazdagabb magyar.

Mészáros Lőrinc bátran és merészen vállalkozik, pályázik, hiszen nem kisebb ember áll mögötte, mint Orbán Viktor, a magyar miniszterelnök. Ők ketten megpróbálják elhitetni velünk, hogy Mészáros Lőrinc olyan fantasztikus tehetség, aki bármihez nyúl, ott mindig sikeres lesz. Ha kell, a médiában, ha kell, a borászatban, ha kell, a betonozásban, ha kell, a szállodaiparban, de akár a mezőgazdaságban is jól teljesít.

Mészáros Lőrincnek tényleg arany keze van. Mindig idejében értesül a lehetőségekről, és minden pályázat, amelyen elindul, nyer, akkor is, ha ajánlata rosszabb, mint má­soké. Komoly teljesítmény az övé, hiszen majdnem nincstelen gázszerelőből négy év alatt 35 milliárdnyi vagyon tulajdonosává tette magát. De a tehetsége csak tavaly mutatta meg igazi arcát, hiszen Mészáros Lőrinc egy év alatt megtriplázta, 105 milliárdra növelte vagyonát. Ha kérdezik, zavarba jön, hiszen

felsorolni sem tudja, hogy milyen vagyontárgyakat halmozott már fel az elmúlt években. De ez nem is csoda, ha van olyan hét, hogy két vállalkozással is gyarapodik az a meglévő 121 mellé!

A Forbes Magazin szerint ma ő a 8. leggazdagabb magyar. Azért ehhez a csodás karrierhez érdemes megismerkednünk egy idegen szó, a stróman jelentésével is. A stróman gúnyos megnevezése azoknak a személyeknek, akik például egy vállalkozásnál látszólag saját maguk nevé­ben járnak el, voltaképpen azonban csak mások számára vagy mások akaratával végzik el az illető cselekményeket. Stró­manra akkor van szükség, ha egy ügyletben olyan szereplő akar részt venni, aki eredetileg kizáratott belőle, vagy kínos lenne a részvétele. Hogy ebben a történetben ki a stró­man és ki lehet a megbízó, azt pedig találják ki önök, akiktől ezt a rengeteg pénzt óráról órára ellopják.

Forrás: nyomtassteis.hu

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2213251591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.11.15. 19:39:37

Le kell győzni a Fideszt! Utána Lőrinc önként vissza fogja adni mindazt, amit 2010 óta megszerzett! Hogy én ebben miért vagyok biztos? Azért mert a helyében én így tennék! A NÉPNEK NEM CÉLSZERŰ NEMET MONDANI!
süti beállítások módosítása