CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Szabó Szabolcs: "6 millát spóroltam az államnak!"

2017. november 18. 05:34 - csú

szabo_szabolcs_2017_november.PNGDr. Szabó Szabolcsnak, Csepel és Soroksár országgyűlési képviselőjének Facebook-bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

Minden hónapban megkapom a benzinkártya elszámolást a hivataltól. Ugye nekem nincs autóm, így közforgalmú közlekedési eszközöket használok. Ergo az összeg felhasználatlanul gyűlik a virtuális számlámon.

Az a fura, hogy 3,5 év alatt sikerült egy középkategóriás autó árát megtakarítanom az államnak. (p.s. Engem nem zavar, ha egy országgyűlési képviselő autóval közlekedik, és ehhez a benzint fizeti az állam. Van olyan képviselő, akinek

a választókerületéhez több tucatnyi település tartozik, és autó nélkül ezt nem lehet megoldani. Csepel és Soroksár esetében azonban meg lehet oldani autó nélkül is a dolgot. Én magam egyébként is törekszem arra, hogy csak arra kérjek támogatást, amit jogosnak és méltányosnak érzek.)

Szabó Szabolcs fényképe.
Forrás: Facebook
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4013279633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2017.11.19. 23:17:53

Morovik Attila példát vehetne dr. Szabó Szabolcsról! Ugyanis a képviselő úr nem parkol HIVATALI GÉPKOCSIVAL MUNKAIDŐBEN a Csepeli Piac Kiss János altábornagy utcai oldalán, a KERESKEDŐKNEK FENNTARTOTT HELYEN (az üzletek mögötti rámpánál!), s nem intézi a MAGÁNBEVÁSÁRLÁSÁT MUNKAIDŐBEN!
süti beállítások módosítása