CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kísértő kísérő Orbántól

2017. december 15. 02:43 - csú

galambposta-sapkaban.jpgNéhány nyugdíjas már megkapta az Erzsébet-utalványokat és hozzá Orbán Viktor kísérő levelét.

Leveleznek velünk ahelyett, hogy a 10 ezer forintot hozzácsapták volna a nyugdíjhoz, megtakarítva az adófizetőknek a postaköltség több százmilliós költségét. De a választási kampány előjátékaként szükségesnek látta a miniszterelnök, hogy szólhasson a reménybeli választóihoz. Szól is, csak hamisan.

Azt állítja, hogy a kormánya 2010-ben vállalta a nyugdíjak értékének megőrzését, de nem említi a nyugdíjas kosár alapvető cikkeinek és a gyógyszereknek az árnövekedését, ami

jelentősen meghaladja a KSH által jelzett inflációt.

Szerinte a 2010-es kormányváltáskor Magyarország a csőd szélén állt. Két dologról hallgat: a gazdasági világválságról, meg arról, hogy a Bajnai-kormány gazdaságpolitikájának és az uniós pénzügyi forrásoknak köszönhetően Magyarország kilábalt a gazdasági válságból.

Orbán szerint a magyar reformok működnek, Magyarország erősödik, de meg sem említi, hogy a nemzeti jövedelmünk növekedésének fő forrása az uniós támogatás, de gazdasági fejlődésünk még így is elmarad a környező országokétól.

A rendszerváltáskor éllovasok voltunk, mára sereghajtók lettünk.

Juhász T. János

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8813486777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása