CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A választók 53 százaléka leváltaná az Orbán-kormányt

2018. január 31. 03:12 - csú

minek_orulne_-2018-as_valasztas_kozvkutatas-01-25.PNGBár sokan borúlátók azzal kapcsolatban, hogy megbuktatható-e az Orbán-kormány, de a számok mást mutatnak. Az ellenzék együtt sokkal erősebb, mint a Fidesz, és már két politikusa is népszerűbb a miniszterelnöknél.

Miközben a Fidesz támogatottsága az elmúlt egy hónapban nem változott, továbbra is 26 százalékon áll az összes megkérdezett körében, addig az MSZP és a Jobbik tábora két-két százalékpontot növekedett, így mindkettő 11 százalék, ez azt jelenti, hogy

mindkét párt elmozdult mélypontjáról – derül ki a Publicus Intézet közvélemény-kutatásából, amelyet a Vasárnapi Hírek megbízásából készítettek. A legnépszerűbb politikus Karácsony Gergely (Párbeszéd), de még Széll Bernadett (LMP) is jóval megelőzi Orbán Viktort. Amikor azt kérdezték, hogy maradjon-e a Fidesz-kormány, vagy menjen, akkor csak 33 százalék szeretné továbbra is Orbánnal folytatni, míg a megkérdezettek 53 százaléka leváltaná a kormányt.

Forrás: Nyomtassteis.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9813604071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása