CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ragályos kór érkezett Csepelre?

2018. március 01. 05:34 - csú

bajcsy_mozgo_ct.jpgA Bajcsy kórházban egy teherautó platóján elhelyezett drága műszerhez tologatják a halálos betegeket vizsgálatra. Nem azért, mert a szocialisták alatt több tízmillióért korszerűsített kórházban nem lett volna ilyen műszer, hanem azért, mert azt a céget, amelyiket az előző vezetés bízott meg az üzemeltetéssel a fideszes mancsaft kirúgta!

Most meg nincs se műszer, se ember az üzemeltetésre. Így a hidegben kell a betegeket a fagyos platóra tolni, ha eredményt akar az orvos. Persze ott ezt mindenki tudja (a fideszesek főleg).Tudják, de nem érdekli őket: mert „csak a Fidesz”!

Csepelen ugyanez a fideszes szemlélet uralkodik! A kerületi járó-beteg rendelőben a legjobb és a legszervezettebb ellátást biztosító szemészeti teamet, és eszközeit, még október végén kizavarták a

Vénusz utcai rendelőből. Kényszeredett helyzetükben az Árpád utca Bajcsi sarkon lévő „Iparos házban” vásároltak lehetőséget.

Az önkormányzat valószínűleg megtiltotta, hogy a költözés tényéről fizetett hirdetésben értesítsék a betegeket: a Hírmondó ugyanis nem teljesítette az ez irányú megrendelést. A Vénusz utcai épület volt szemészeti rendelői azóta is üresen állnak! A „csókos” vállalkozó nem jön! Sőt úgy hallani, hogy a bizniszt összehozó, és lezsírozó „kedves vezető” meg éppen mentében van.

A nép-nemzetivé vált egykori liberálisoknál mostanában a mente jött divatba. Ami nem baj. A baj az, hogy most még csak az egyik vette magára!

Horváth Gyula

Forrás: a szerző Facebook oldala

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2813701346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.03.01. 11:42:03

Borbélyt semmi sem érdekli, csak Németh elvárása! Ugyanis csak azért polgármester, mert ő megengedi! A Jobbik beleköpött a Fidesz levesébe, amikor fellépett az álláshalmozás ellen, így Németh sem ülhet egy seggel több lovat! Ezért keresett egy engedelmes bábot! Szégyenletes ahogy a csepeli "keresztény" értelmiség ehhez neki erkölcsi támogatást nyújt! Annak az embernek, aki becstelen módszerrel lett csepeli Fidesz-elnök! Annak az embernek, aki sohasem számolt el a tagtársaival a 2006-os kampánykasszával! (Lásd Horváth József írása, kereshető "a valódi Németh Szilárd" keresőkifejezéssel!) Annak az embernek, aki az elhunyt pácini barátja síremlékére 300ezer forintot adott a saját pénze helyett, a csepeliek adójából! Van itt pénz birkózócsarnokra, multifunkciós csarnokra, 3 új gimnázium árából felújítandó egy régi gimnáziumra, csak a mi egészségünkre nincs! Szégyellje magát Németh Szilárd, Borbély Lénárd, meg az összes támogatójuk! Csókoltatom a nagyszerű, becsületes csepeli keresztény értelmiséget!
süti beállítások módosítása