CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelen dermesztő a rendszer, de a sütkérezés zavartalanul folytatódik

2018. március 06. 05:59 - csú

003-deru-strand-20130301-777.pngCsepel nagy átvágói.  Jönnek az avatások. De az átvágók már itt vannak...

Csepelen, a Szent László úti  Arany János (az  egykori Kék) iskolában napokig nem volt   fűtés!
Ilyen előfordul! Murphy törvénye szerint: ami elromolhat, az el is romlik. A fűtésrendszer pedig nagyon hiba érzékeny! Tudják ezt a szakemberek és az energetikusok is. De tudja az átlagember is ezért igyekszik otthonában karbantartással, idejében végzett javítással, és cserével biztosítani azt, hogy a télen ne keljen fáznia.
Úgy látszik, hogy a rezsicsökkentés csepeli szolgái újabb módszert eszeltek ki.

Hogyan is fordíthatnák ők nagyságos figyelmüket olyan pórias ügyekre, mint a kazán, vagy a csőcsere, amikor Weiss Manfréd terv víziója, vagy a Jedlik Ányos Gimnázium Németh Szilárd képére és hasonlóságára való átépítése jár a fejükben? Lásuk be, hogy bizony hibázhatnak, amikor kézilabda csarnok, birkózó és hitéleti stadionok foglalják le hatalmas kreativitásukat.

Az illiberális rendszerben pedig a fideszesből lett intézményvezetőkkel, és a mindenható politikai vezetőkkel szembeni követelmény nem az, hogy ismerjék a tervszerű karbantartás lényegét, hanem az, hogy legyen Fidesz-tagkönyvük. Akinek van,

- azt eltilthatják hivatásától, megbüntethetik kihágásért - bizton mindentől megvédi Németh Szilárd. Akinek nincs, az ki van rúgva!

A mostani fideszes kerületvezetőknek nem az a fontos, hogy az intézmények működjenek, hanem az, hogy ők, presztízs beruházásaik dicsfényében sütkérezzenek. Szalagot vághassanak, pacsizhassanak, vigyoroghassanak!

A gyerekek meg nem azért vannak, hogy jól fűtött iskolába járjanak, hanem azért, hogy biodíszletként közreműködjenek Borbély Lénárd, Ábel Attila, és a többi fidesznyik köztéri attrakcióinál.(Ha kell,  tapsolnak.) Mert mit számít, ha fázik néhány száz gyerek, ha közben a fideszesek újraválasztási esélye nőhet? Hasznosabb, ha a várható voksok reményében  jövedelmezőbbet, de abszolút feleslegeseket (só barlangot, luxusjátszóterek garmadáját, virágágyásokat a parlagfűtenger közepére stb) építhetnek az erre fordítható pénzen. Meg az is fontosabb, hogy a huszonéves fideszes csoportvezető is kapjon közpénzen szolgálati autót.

A nyári tervezett karbantartás pénze, - megítélésük szerint - sokkal jobb helyen van a hivatal tartalékának a számláján, mint a karbantartóknál. A maradványból aztán „véletlenül” ide is, meg oda is lehet tologatni a milliárdokat. Leginkább a rezsibiztos lakására bejelentett számlára, vagy a határon kívüli szervezeteknek, esetleg a tusványosi Fidesz-tábor Csiki sörsátrába.
Ki tudja, mi lesz a  meghibásodott fűtőrendszerrrel. Izgalomra semmi ok, mert „január, február, és már itt a nyár!”

De közbe' jön április 8.!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr813713078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.03.06. 22:13:43

Kontraszelekció a javából! Mindenki tudja Csepelen, Németh Szilárd nem tűr meg magánál különbet a környezetében! Így tessenek nézni a mögötte állókat!
süti beállítások módosítása