CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Orbán fogalomzavarának itt a megoldása

2018. március 09. 02:34 - csú

orban_viktor_grimasz.jpg“Mi, akik életünk felét a kommunizmusban éltük” – mondta Orbán.

A miniszterelnök bizonyságát adta annak, hogy az alapvető fogalmakkal – úgymint a szocializmus,  kommunizmus – sincsen tisztában.

Ajánlatom: ha a történelem órán nem figyelt, ha az egytemi szigorlatot kihagyta, ha nem kérdezte meg jóbarátját és kollegáját, az egykori MSZMP Társadalomtudományi Intézetének volt munkatársát – Kövér Lászlót – a kérdésről, akkor még mindig van egy

kézenfekvő lehetőség.

Hogy ne beszéljen hülyeséget ország-világ előtt, Orbán kérdezze meg egykori párttitkár édesapáját, hogy miben élt?

Talán ő még emlékszik…

Juszt László

Forrás: Új Népszabadság

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7313720890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.03.09. 21:55:25

Most is a komcsik uralkodnak! A fideszes komcsik! A párttitkár apuka KISZ-titkár fia a ma Rákosija!

Tarjányi László 2018.03.09. 21:56:05

Kövér László elvtárs megmondta, "kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna!" Nem is lett! A párttitkár fia, a KISZ-titkár Orbán Viktor elfoglalta Magyarországot, szétrombolta a demokráciát, kifosztotta Magyarországot! Bolond az aki egy szavukat is elhiszi! Orbán maga mondta, "ne azt nézzék mit mondok, hanem hogy mit teszek!" Hazudott jólétet, lett is a felső tíznek, meg az ezernyi szolgájának!

A párttitkár fia, a KISZ-titkár 1988-ban pártot alapított harmincegyedmagával a hatalom megszerzésére. Ez akkor tilos volt, még sem lett belőle egyiküknek sem baja! Hogy mi kellett ehhez, az aláírt beszervezési nyilatkozat, vagy a belügyminiszter vő Stumpf István, az ma már nem fog kiderülni! Hála az ügynökakták titkosításának! Az ózdi nyugdíjas, Kristály Gyula csak kézzel írt röplapokat ragasztott ki, mégis ő lett a pártállam utolsó politikai elítéltje!

Ahogy annak idején meg kellett szüntetni az MSZMP-pártállamot, ugyanúgy kell ma elsöpörni a Fidesz-pártállamot! A Fidesznek sincs több támogatója, mint anno a 800 ezer párttag + a családtagok! Az sem mellékes hogy bizony vannak akik mind a kettő nomenklatúrában benne voltak/vannak!
süti beállítások módosítása