CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Én a Munkásotthont veszni nem hagyom! - Tarjányi László nyílt levele

2018. március 27. 04:24 - csú

csepeli_munkasotthon-777.pngKözérdekű témája miatt változtatás nélkül közöljük a csepeli vezetőknek szóló nyílt levelet:

"Tudatom Németh Szilárddal, Borbély Lénárddal, Ábel Attilával és Vida Istvánnal, hogy a hétfői Vona-fórumon, amelyet a Munkásotthonban tartottak, FELVETETTEM A MUNKÁSOTTHON SZORONGATOTT HELYZETÉT! Németh Szilárd 8 éve törekszik a Munkásotthon bekebelezésére, erre még külön LEX MUNKÁSOTTHON törvényt is hozatott! A perben legfelső fokon már a KÚRIA is döntött, az ítélet sajnos egyelőre nem hozzáférhető! ÚGY LÁTSZIK NÉMETH SZILÁRD VESZTETT, S A VÁLASZTÁS ELŐTT MÁR NEM AKARJA HOGY AZ ÍTÉLET KITUDÓDJON! HA NYERT VOLNA, AKKOR MÁR ATTÓL ZENGENE A FIDESZ ÉS A FIDESZKÖZSZOLGÁLATI MÉDIA!

Ezen kívül közlöm, hogy én a Munkásotthont veszni nem hagyom, ha kell támogatói kört szervezek a csepeli lakosságból! A Klubrádiót nem hagyták veszni a hallgatói, mi sem hagyjuk veszni a Munkásotthont! Dixi et salvavi animam meam. (Szóltam, és megmentettem a lelkem - a szerk.)

Ha egy csöpp eszetek lenne, alkalmaznátok azt a mondást, hogy

"AMIT NEM LEHET MEGGÁTOLNI, ANNAK AZ ÉLÉRE KELL ÁLLNI!"

VÁROM A RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉST, AHOL VISSZAADJÁTOK AZ ÖNKORMÁNYZATI ÉVI 30 MILLIÓ FORINTOS TÁMOGATÁST, TOVÁBBÁ HOGY NÉMETH SZILÁRD ELINTÉZI HOGY A MUNKÁSOTTHON MEGKAPJA AZ ELMARADT 2016. ÉVI FELE ÁLLAMI TÁMOGATÁST, AZ ELMARADT 2017 ÉVI TELJES ÁLLAMI TÁMOGATÁST, ÉS TERMÉSZETESEN A 2018 ÉVI ÁLLAMI TÁMOGATÁST!

MÉG ÁPRILIS 8-A ELŐTT! Nektek lesz égés, ha egy ellenzéki kormány, esetleg egy Vona-kormány teszi meg azt helyettetek!

Akármi lesz az eredmény április 8-án, a következő önkormányzati választáson, Csepelen ez lesz a fő téma, erről én kezeskedem!"

Tarjányi László

Forrás: a Csepel újság Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8313782646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása