CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A Rezsiripacs és inasa eltűnt! Hallgatnak! Mi történt velük?

2018. április 12. 05:59 - csú

nemeth_szilard_kabatjabol_bujik_eloi_borbely_lenard-tisztan.PNGKi tud róluk? Borbély Lénárd Németh Szilárd nagy zakójából szeretne kibújni. Vasárnap óta mind a ketten eltűntek a csepeli nyilvánosság elől

Négy nappal az április 8-i országgyűlési választások után még mindig nem adott hírt a csepel.hu, az önkormányzat hivatalos honlapja a választások, a 17-es (Csepel- Soroksár) országgyűlési választókerület végeredményéről. Döbbentem keresem az okokat, s mivel hivatalos magyarázat nincs, találgatok:

 > négy évvel ezelőtt, Németh Szilárd 2014-es veresége utáni éjszakán Borbély polgármester állítólag az egyik patinás söröző ajtajában sírt főnöke bukása miatt. Lehet, hogy most, a nagyobb zakó miatt, vasárnap óta ott zokog munkatársaival, leginkább Ábel Attilával, a tájékoztatásért felelős alpolgármesterrel  egy söröző bejáratánál?

> A Nemzeti Választási Irodához hasonlóan, a csepeli polgármesteri hivatalnak is lefagyott az  internetes rendszere, és

szombatig Csepelen sem tudnak semmilyen választással kapcsolatos anyagot közzétenni? Ezt talán alátámasztja, hogy a fővárosi kerületekhez képest a 17-es választókerület az utolsók között volt, ahonnan csak hétfőn hajnalban érkeztek be a központba a helyi szavazóköri eredmények. Talán már akkor is baj volt a rendszerrel?

> Lehet, hogy a helyi Fidesz-szervezet vezérkara is lefagyott, s még nem alakította ki Németh Szilárd újabb vereségével kapcsolatos álláspontját, s nem tudták megszülni a kommunikációs stratégiát, a minden fórumon leközlendő magyarázkodó szöveget? Lehet, hogy még azt sem döntötték el, hogy Soros a felelős Németh vereségéért, vagy azok a megtévesztett csepeliek és soroksáriak, akik nem értették meg, hogy Németh Rezsi Szilárd mennyi jót hozott a két kerületnek?

> Az is oka lehet az elmaradt tájékoztatásnak, hogy a kerület vezetői szégyellik magukat Németh második bukása miatt, s rájöttek, ők is felelősök azért, hogy a csepeliek és soroksáriak most sem kértek Németh Szilárdból? Ez is egy lehetőség, bár magam teljesen kizártnak tartom! Ez példátlan lenne csepeli munkálkodásuk, pláne az Ábel Attila által irányított helyi tájékoztatás történetében. Még a Csepeli Hírmondó Kúria általi elítéléséért sem kértek bocsánatot a csepeliektől, ugyanakkor a saját szervilizmusuktól teljesen idegen beismerés széttörné szilárd pártkatonai vonásokat tanúsító jellemrendszerüket. Bár szélsőséges vélemények szerint jellemrendszerről csak ott lehet beszélni, ahol van.

> Utolsónak említem saját véleményemet: szerintem, semmibe veszik a csepeli embereket a soroksáriakkal együtt.

Az ok tulajdonképpen  nem is fontos, a lényeg: a csepeli fideszes vezetők, ahogy régebben, most sem tartják feladatuknak az emberek tisztességes tájékoztatását. Nyolc évvel ezelőtti jelszavukból (Ésszel, szívvel, tisztességgel Csepelért, a csepeliekért!) mára semmi sem maradt. Magukat fosztották meg ettől. Így lettek esztelenek, szívtelenek, tisztességtelenek. A hatalom, a hatalmi mámor, a hatalomhoz való ragaszkodás felfalja a hatalom elvadult bitorlóit. A választási vasárnap felfalta a jelszavaikat, s az azokat skandáló önhitt vezetőket egyaránt. Erről vasárnap óta nem szólnak egy szót sem. Lefagytak mint a voksokat számláló informatikai gépezet. A rendszer Csepelen bedöglött.

vox

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8313827394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.04.12. 06:39:02

Szerkesztő urak! Mi, Önök és én, "MEGTETTÜK, AMIT MEGKÖVETELT A HAZA!" (Vándor, vidd hírül a spártaiaknak, megtettük, amit megkövetelt a haza!)

Én itt a csepeliek.blog.hu-n is jó időben figyelmeztettem Németh Szilárdot, másutt jelöltesse magát, mert CSEPELEN NYERNI NEM FOG!

Annyi esze sem volt hogy legutolsó figyelmeztetésemet megfogadja!

www.facebook.com/csepel.ujsag/
"László Tarjányi Jó egészséget, hosszú életet és erős akaratot kívánok a Csepeli Munkásotthon Alapítvány kuratóriuma tagjainak! S így Németh Szilárd vagy bárki más nem tudja őket eltávolítani!

Ezzel csak az Alapítvány, s így a Munkásotthon működésének a jogi akadálya múlott el! Továbbra is probléma a Munkásotthon anyagi ellehetetlenítése az által, hogy Németh Szilárd elintézte hogy a csepeli önkormányzat látszatindoklással megszüntette a Munkásotthon évi 30 Millió Forintos támogatását! Továbbá hogy 2016-ban csak a fele állami támogatást kapta meg, 2017-re egy fillér állami támogatást sem kapott, valószínűleg így lesz 2018-ban is! Sőt a TEMI (Területi Művelődési Intézmények Egyesülete) sem folyósított egy fillér támogatást sem, pedig annak a Csepeli Munkásotthon a legnagyobb tagja! Ezt köszönhetjük Németh Szilárdnak! Szükséges Németh Szilárd megbuktatása mind képviselőként, mind Csepel földesuraként, mert a bábjai vezetik jelenleg Csepelt! Persze még jobb lenne a Fidesz teljes országos bukása, mert akkor a Munkásotthon megkaphatna a törvényben előírt támogatásokat a közcélú feladatai után!

Én a csepeli Vona-fórumon ismertettem a problémát, s ígéretet kaptam, hogy a Jobbik kormánytagsága esetén segítenek a megoldásban! Tisztelt többi csepeli politikai tényező, kérem Önök is segítsék a Munkásotthon fennmaradását és működését!

A választás után vissza kell térni arra a megoldásra, amit én javasoltam a Munkásotthon anyagi támogatására! Miszerint CSEPELI JÓ EMBEREKBŐL LÉTRE KELL HOZNI EGY TÁMOGATÓI EGYESÜLETET, amelynek tagjai mondjuk évi 10 ezer forinttal támogatnák a Munkásotthon működését. Csepel 77 ezer lakójából csak akadna 3000 JÓ EMBER! Amíg a Munkásotthon nem kap önkormányzati és állami támogatást, a saját bevételei mellett csak ez az egy megoldás maradt, mert bizony Németh Szilárd akarata ellenére A CSEPELI VÁLLALATOK, JOGI SZEMÉLYEK SEM MERNEK TÁMOGATÁST ADNI A MUNKÁSOTTHONNAK!

ÉN TOVÁBBRA IS FENNTARTOM AZT A VÉLEMÉNYEM, HOGY HA NÉMETH SZILÁRDNAK ÉS A CSEPELI ÖNKORMÁNYZATI VEZETŐKNEK VAN EGY CSEPP ESZE, AKKOR ÁPRILIS 8-IG RENDEZIK EZT A KÉRDÉST!

"AMIT NEM LEHET MEGAKADÁLYOZNI, ANNAK AZ ÉLÉRE KELL ÁLLNI!"

VÁROM A RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐTESTÜLETI ÜLÉST, AHOL VISSZAADJÁK AZ ÖNKORMÁNYZATI ÉVI 30 MILLIÓ FORINTOS TÁMOGATÁST, TOVÁBBÁ HOGY NÉMETH SZILÁRD ELINTÉZI HOGY A MUNKÁSOTTHON MEGKAPJA AZ ELMARADT 2016 ÉVI FELE ÁLLAMI TÁMOGATÁST, AZ ELMARADT 2017 ÉVI TELJES ÁLLAMI TÁMOGATÁST, ÉS TERMÉSZETESEN A 2018 ÉVI ÁLLAMI TÁMOGATÁST!"

Sőt levelet írtam nekik!
"Címzett: Ábel Attila - Re: "AMIT NEM LEHET MEGAKADÁLYOZNI, ANNAK AZ ÉLÉRE KELL ÁLLNI!"

Azért küldtem, hátha észhez tértek április 8-ig! Holnapra még összehívhatjátok a rendkívüli testületi ülést, s utalhatjátok a Munkásotthonnak a támogatást! Sőt Borbély Lénárd polgármester a saját rendelkezésű alapjából meg is előlegezheti a támogatást, amíg a képviselőtestület döntést hoz! Vegyétek már elő a jobbik eszeteket! Veszteni akartok?

Az ilyen pökhendi stílust meg visszautasítom! Neked alpolgármesternek meg az a dolgod, hogy kora reggel rátelefonálsz Borbély Lénárdra és Németh Szilárdra, hogy kész tények elé vagytok állítva! Az összes csepeli pártot értesítettem a Kúria jogerős döntéséről!

"Ábel Attila" <abel.attila@gmail.com> írta:
>Kádárnak is segítettél volna akasztani? tarjányi lászló tarjanyil@freemail.hu> ezt írta (időpont: 2018. ápr. 5., Cs 23:36):Jogerős a Kúria döntése a Munkásotthon ügyében!
>
>www.facebook.com/csepel.ujsag/
>László Tarjányi Jó egészséget, hosszú életet és erős akaratot kívánok a Csepeli Munkásotthon Alapítvány kuratóriuma tagjainak! S így Németh Szilárd vagy bárki más nem tudja őket eltávolítani! . . ."

Én ilyen buta, erőszakos emberrel még nem találkoztam, szerintem Orbán meneszteni fogja, ilyen emberekre a konszolidációban nem lesz szüksége!

Tegnap írtam: "Orbán konszolidálni akarja fiatalokkal a politikáját, s ehhez az ötvenes éveiben járó Németh már felesleges! Ráadásul Németh Szilárd nevetségessé tette magát kirohanásaival, szemrebbenés nélküli hazudozásaival! Elhallgattak a migráncsozással, sorosozással, rövidesen majd bűnbakot is fognak találni hozzá, mégpedig Németh Szilárdot! Ő a legalkalmasabb személy erre, a hajdani SZDSZ-es köpönyegforgató, aki mára Magyarország bohóca nevet is kiérdemelte!"

Tarjányi László 2018.04.12. 08:20:44

Csepelen is szavaztak magyarul sem tudó kárpátaljaiak, illetve erdélyi akcentussal beszélők! Ez sem segített Németh Szilárdon!
alfahir.hu/2018/04/12/2018_as_valasztas_csepel_kettos_allampolgarsag_fidesz_valasztasi_csalas
süti beállítások módosítása