CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nemzeti talponállók aranykora Csepelen: utcai piálás járulékokkal

2018. április 25. 05:25 - csú

utcai_pialas_italozas.PNGA minap  Csillagtelepen a Nemzeti Dohánybolt mellett vitt el az utam az esti órákban. A nagy zaj és az öblös torokhangok eszembe juttatták, hogy Csepelen sok helyen találhatók ilyen utcai ivó közösségek.

Az új szervező a Nemzeti Dohányboltokra épülő italárusítás lett. A kormányzat a maga klientúrájának megteremtésére nem csak a dohányárusítás monopóliumát, hanem a piálásból szedhető extraprofit lehetőségét és biztosította kiválasztott embereinek.

Az említett csillagtelepi intézménynél 18 embert (férfit és nőt) volt szerencsém megszámolni. Az üléseket a járda széle, poharakat a sörös doboz meg a féldecis kis üveg, illemhelyet pedig a

kissé hátrébb épült lakóház sarka biztosította a számukra. Ugyanez az állapot észlelhető a Zrínyi utca házainál kialakított boltokban és máshol is!

Az ivó emberek fizetnek, fogyasztanak, és ürítenek is. Addig, míg ők élvezik szenvedélyük olcsó lehetőségeit, a környéken lakóknak pedig ennek a tevékenységnek a zajban, csikkekben, és szagokban megjelenő következményeit kell elviselniük. Intézkedés még sincs, mert hivatalosan nem történik semmi!

Elvileg ugyanis Csepelen nincs utcai piálás, nincs utcai vizelés,  nincs utcai hangoskodás.  Csepelen csak  rend és fegyelem van! A rettenetes utcaképnek kizárólag a szemünk  és a fülünk  az oka, mert látunk és hallunk. Ráadásul ott a kezünk, amivel ezt a borzalmat lefestjük, megírjuk...

Forrás: Horváth Gyula Facebook oldala

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9913858386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2018.04.25. 05:27:51

Országos jelenség, mindenütt ez van!!!

Tarjányi László 2018.04.25. 06:39:47

Borbély Lénárd polgármester felelős mindezért! Felelős azért amit tesz, s azért is AMIT TENNI ELMULASZT!
süti beállítások módosítása