CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tokától bokáig Turulban

2018. május 24. 02:55 - csú

geregely_zsofia_klubradio_es_hvg_atv.jpgGergely Zsófia: De miért angol szavakból barkácsolják össze az új díszmagyar sportmárkát, csak nem mindjárt nemzetközi piacokra szánják? Ki a fene fogja felvenni Orbán Viktor gázszerelő barátjának a brandjét?

Új sportmárkát dobhat piacra a felcsúti polihisztor, a HVG vette észre, hogy Mészáros Lőrinc cége, a Magyar Sportmárka Zrt. már le is védette a márkanevet, ami nem más, mint: 2rule. Na, nem csak úgy simán a nemzetiek sztárolt totemállata, hanem az angol kettő, vagyis „two” és „rule” szavakból kreatívkodták össze. Ami kiolvasva: turul.

De miért angol szavakból barkácsolják össze az új díszmagyar sportmárkát, csak nem mindjárt

nemzetközi piacokra szánják? Ki a fene fogja felvenni Orbán Viktor gázszerelő barátjának a brandjét? Ki fog pénzt adni azért, hogy 2rule-ban járjon? Csak néztem a természetesen nemzeti színekkel operáló, piros és zöld védjegyet, és elképzeltem a meghitt családi jelenetet, amint sportolni induló férj derékig a gardróbszekrényben matatva megkérdi: „Édesem, nem láttad a 2rule pólómat?”

Kizárt. Vagy mégsem? Hiszen már most arról szólnak a hírek, hogy a felcsúti házi stadionban, a tao milliárdokból kistafírozott Puskás Akadémia falábú játékosai nemsokára ebben az új sportmárkában futnak majd fel a (közpénzből) fűtött gyepre.

Innen már csak egy lépés, hogy a magyar válogatott 11-e is 2rule-ban bénázva szenvedjen újabb megalázó vereséget valamelyik törpeállam félamatőr csapatától. Aztán már az lesz a menő a NER-ben, ha te is „Made in Felcsút” gatyában mész bicajozni.  Másnap már ebben fog selfie-zni Nemcsák Károly és Pataki Attila.
Következő lépésként úgy dönt a kormány, hogy egy új közmunkaprogram keretében a közmunkások fogják varrni a 2rule sporttatyókat.

Aztán ahogy rég megszoktuk, egyedüli befutóként Mészáros ruházati cége milliárdos tendert nyer, és közpénzből 2rule-ba öltöztetik a rendőrséget, a hadsereget, ebben pompáznak majd a BKV sofőrök és a kormányablakban ülő hivatalnokok. Az önkormányzati dolgozóknak már most is illik kimenni/felbuszozni a Fidesz rendezvényekre, egy idő után majd jobban teszik, ha 2rule macinadrágban viszik le a gyereket a játszótérre. Aztán a Klebelsberg Központ visszahozza az iskolaköpenyt, amit nyilván szintén a felcsúti divatdiktátor cége szállít majd.

Évek óta nézzük, ahogy a vidéki médiától kezdve erőműig mindent besöpörnek egy félhülye stróman neve alá. Akkor miért lenne kizárt, ahogy a magyar olimpiai válogatott felvonul a következő ötkarikás játékokon tokától bokáig 2rule-ban.

Gergely Zsófia (Klubrádió)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7313991528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.05.24. 07:13:52

Orbánék tanulékonyak, nem pedig találékonyak!

Lám az elhíresült 2002-es gázár-ügy sem fideszes agyból pattant ki, hanem az eszes parasztgyerekéből!

Miután Orbán német példa nyomán "kitalálta" a (birodalmi) propagandaügyi minisztert, most HUGO BOSS nyomdokába lépett!

A neves divattervező ugyanis megalkotta a fekete SS-uniformist, amely aztán látványos "divatbemutatón" jelent meg Európa-szerte!

Várható hogy a 2RULE márka hasonló nagy karriert fog befutni a magyar államigazgatásban! Azt azonban kötve hiszem, hogy nagy nemzetközi karriert futna be! Hacsak Európa iszlámtól szenvedő nemzetei be nem kéredzkednek a magyar védernyő alá! No, nem az újjászülető Magyar Királyságra gondolok, szép-szép a Szent Korona, de kicsi Orbán Viktor szentséges fejére! Őt az Unió örökébe lépő Magyar-Római Birodalom császári babérkoszorúja illeti!
süti beállítások módosítása