CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Tudathasadása volt Németh Szilárdnak, amikor Csepel ellen szavazott?

2018. július 24. 05:43 - csú

nemeth_szilard_mandineres.jpgMagyarázkodás helyett valódi indoklásra lenne szüksége Németh Szilárdnak, ha megkérdezik tőle: miért szavazta le a költségvetési vitában saját kampányígéreteit, miért nem támogatja Csepel fejlődését?

A honvédelmi államtitkár addig nyomogatta a frakciófegyelmet betartva a nemeket az ellenzéki költségvetési módosító javaslatokra, amíg az általa beígért csepeli fejlesztéseket is leszavazta.

Németh Szilárd jó (párt)katonaként  fegyelmezetten betartotta a Fidesz-frakció előírását, ám ezzel a csepelieknek is jól betartott. A honvédelmi államtitkár arra a Weiss Manfréd Tervre mondott nemet, amelynek elemeit heteken át ígérgették az április 8-i választás előtti időszakban a fideszes kampányfüzetté silányított csepeli önkormányzati újságban, a Csepeli Hírmondóban, és amire a csepeli Fidesz folyamatosan a „Németh Szilárd nevével fémjelzett programként” hivatkozott.

A Fidesz által beígért Weiss Manfréd-tervvel teljesen megegyező javaslatot a költségvetési vitában  Bangóné Borbély Ildikó szocialista képviselő nyújtotta be. 

A képviselő asszony a Sztárklikk megkeresésére a szavazást röviden így kommentálta:

„Németh Szilárd ezúttal az ország előtt is bemutatta, miért nem méltó a csepeliek bizalmára. Nyilvánvaló, hogy csak a hatalom és a pozíció érdekli, amiért bármit hajlandó beígérni, de igazából a csepeliek számára csak addig fontosak, amíg szavazni kell.”

Azt, hogy  így van-e,  csak a 21. kerületi emberek dönthetik el. Mindenesetre a csepeli önkormányzat honlapján a mai napig az olvasható, hogy „a  Weiss Manfréd Tervvel nemcsak Csepel nagymúltú ipara éledhet újjá, a programmal jó esély van arra, hogy a kerület újra elfoglalhatja méltó helyét fővárosi kerületek sorában.”

Szerző: Nagy András

Forrás: Sztárklikk

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4714127565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2018.07.24. 07:50:28

Németh Szilárd leszavazta azokat a fejlesztési javaslatokat, amelyeket saját maga tett bele a Weiss Manfréd Tervbe! Németh Szilárd valóban nem képviseli a csepelieket, csak saját magát meg a bábjait!

Egyébként a csepeli szavazók nem választották meg semminek, mégis ő parancsol Csepelen! Nincs egy becsületes fideszes Csepelen, aki Orbán tudomására hozná, hogy NÉMETH SZILÁRD ELÁRULTA!

2013-ban Orbán pártelnöki minőségében utasította a választókerületi elnököket, hogy fizettessék vissza az önkormányzati vezetők és önkormányzati cégek vezetői 2 MILLIÓ FT-OT MEGHALADÓ JUTALMÁT/PRÉMIUMÁT! Werner és Vida 6-6 MILLIÓ Forintot vihetett haza 2013-ban!
Meddig lehet még Németh honvédelmi államtitkár?
süti beállítások módosítása